HomeStiriROG redefinește designul sistemului de răcire
ROG G703 - Sistem de răcire

ROG redefinește designul sistemului de răcire

Republic of Gamers redefinește designul sistemului de răcire, obținând soluții de înaltă eficiență. Noile sisteme de răcire ROG permit atingerea unor frecvențe mai ridicate, susținute pe termen lung. Performanțele sistemului de răcire influențează, de asemenea, durata de viață a laptopului.

Cum este eliminată căldura din interiorul unui laptop ROG?

Portabilele Republic of Gamers beneficiază de un sistem de răcire format din ventilatoare performante, cu canale speciale de eliminare a prafului și heat-pipe-uri de cupru menite să transporte energia termică către radiatoare. Acestea din urmă au fost îmbunătățite mai departe având lamele subțiate la numai 0,1 milimetri. În acest fel a fost mărită densitatea lamelelor, suprafața totală a radiatorului, iar masa totală a portabilului a fost menținută în limitele obișinuite.

Laptopurile ROG cu lamele dense

Ventilatoarele ASUS sunt mult mai puternice decât cele aflate pe laptopurile obișnuite, volumul de aer pe unitatea de timp este mult mai ridicat. Forța centrifugală mai mare separă particulele de praf de fluxul principal de aer, menținând sistemul cât mai curat.

Ventilatoare ASUS de înaltă performanță