HomeStiriROG GX700 – Primul laptop din lume răcit cu lichid
ROG GX700

ROG GX700 – Primul laptop din lume răcit cu lichid

Jocurile pe calculator înseamnă timp liber petrecut în mod plăcut și o evadare din cotidian. Dacă oamenii ar transpune răfuielile și orgoliile din viața reală în simple bătălii online, viața noastră socială ar fi cu mult mai plăcută. Un joc bun este acela în care forțele sunt pe deplin echilibrate, în care diferențele sunt create de abilitățile jucătorilor și cel mai important, oamenii comunică fiind conectați la același eveniment. Ceea ce noi numit Lan Party nu este decât o reuniune în care prietenii se întâlnesc, se confruntă virtual, glumesc și își petrec timpul liber.

ASUS susține competițiile de acest gen atât prin sponsorizarea organizatorilor cât și prin furnizarea unui hardware foarte avansat. Uneori, ASUS creează adevărate uzine demonstrative ce ne arată complexitatea unui sistem conceput pentru jocuri.

Un exemplu în acest sens este ROG GX700, primul laptop din lume răcit cu lichid. Beneficiind de o răcire avansată, GX700 poate fi supratactat la valori inaccesibile unui portabil de gaming obișnuit. Mai mult, ASUS a putut să înlocuiască placa video NVIDIA GTX 980M cu GTX 980, un accelerator grafic pentru sisteme desktop mult mai voluminoase.

ROG GX700 – Primul laptop din lume răcit cu lichid

Galerie foto ROG GX700 – Primul laptop din lume răcit cu lichid