HomeStiriArenaIT.net a câștigat lupta cu NWRadu.ro
ASUS ZenFone Selfie

ArenaIT.net a câștigat lupta cu NWRadu.ro

Pe final de an, Blogwars își desemnează câștigătorii unei campanii ce s-a desfășurat începând cu data de 9 decembrie. Lupta dintre ArenaIT.net și NwRadu.ro a fost cât se poate de pașnică, singura armă folosită fiind instrumentul de scris.

Cele două bloguri combatante au participat cu două review-uri ale telefonului ASUS ZenFone Selfie, care devenind „posturi de luptă” au atras susținători din mediul online.

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie

Blogwars a crescut de la an la an, iar acest lucru este vizibil atunci când vedem numărul voturilor exprimate. BLOGWARS – ediția ZenFone Selfie a atras un număr de 6969 de voturi. ArenaIT.net a câștigat net această competiție, cu 4529 de voturi, nelăsând nicio șansă adversarului. NWRadu.ro a trebuit să se mulțumească cu locul doi și cu cele 2440 de voturi.

Telefonul ASUS Zenfone Selfie a mers la Ionut Valeriu Dincă din București, unul dintre susținătorii blogului câștigător. Cel de al doilea telefon oferit în concurs, ASUS Zenfone 2 Laser a fost câștigat de Florin Ivan, susținător al blogului NWRadu.ro.