HomeEvenimente3 periferice de gaming ROG sunt finaliste în cadrul European Hardware Awards 2022
European Harware Awards 2022

3 periferice de gaming ROG sunt finaliste în cadrul European Hardware Awards 2022

Trei dintre cele mai bune periferice de intrare din portofoliul Republic of Gamers sunt finaliste în cadrul celei de-a 8-a ediții a European Hardware Awards, care își va dezvălui câștigătorii pe 23 mai 2022. Lista nominalizărilor include ROG Gladius III Wireless, la categoria „Cel mai bun mouse”, precum și ROG Claymore II și ROG STRIX SCOPE NX TKL, la categoria „Cele mai bune tastaturi de gaming”.

Vezi produsele finaliste în ofertele locale

Cele trei nominalizări sunt rezultatul unui riguros proces de selecție, la care au participat peste 100 de redactori specializați ai publicațiilor EHA din întreaga regiune, care au întocmit o listă definitivă a celor mai bune echipamente hardware disponibile pe piață.

ASUS ROG Gladius III Wireless

ASUS ROG Gladius III Wireless

ROG Gladius III Wireless este un mouse de gaming wireless asimetric clasic, cu conectivitate tri-modală (radio în banda de 2,4 GHz, Bluetooth LE 5.2, USB 2.0 cu fir), rezoluție de 26.000 dpi cu o deviație de 1%, acționare instantanee a butoanelor și soclu exclusiv pentru comutatoare Push-Fit Switch Socket II. Mouse-ul are elemente estetice ROG gravate cu laser și beneficiază de tehnologia de împerechere rapidă Bluetooth, piciorușe de mouse ROG Omni, cablu ROG Paracord și iluminare Aura Sync RGB.

ASUS ROG Claymore II

ASUS ROG Claymore II

Tastatura mecanică de gaming ROG Claymore II TKL 80%/100% este echipată cu comutatoare opto-mecanice ROG RX și are un caracter modular, cu un bloc numeric detașabil, la fel ca și suportul pentru încheietura mâinii. Tastatura lucrează în modurile radio (banda de 2,4 Ghz), cu fir sau wireless și are taste rapide clicky suplimentare personalizabile, rotiță de control al volumului și Aura Sync wireless.

ASUS STRIX SCOPE NX TKL

ASUS STRIX SCOPE NX TKL

Tastatura de gaming ROG Strix Scope NX TKL cu fir a fost creată pentru jucătorii pasionați de jocuri FPS, fiind echipată cu switch-uri ROG NX, cadru din aluminiu și iluminare Aura Sync. Formatul compact, fără bloc numeric oferă mai mult spațiu pentru mouse, în timp ce tasta L-Ctrl mărită minimizează posibilitatea de apăsare involuntară a altor taste.

Comutatoarele mecanice proprietare ROG NX cu care sunt echipate cele două tastaturi nominalizate au o tijă lubrifiată pentru clicuri line, iar carcasa este și ea lubrifiată pentru eliminarea zgomotelor. Acționarea tastelor este rapidă și curbele de forță sunt reglate de ROG pentru o senzație excelentă de apăsare a tastelor.

Evaluarea celor peste 100 dintre cei mai buni jurnaliști de tehnologie din lume a avut loc pe parcursul a două luni, în care ei au analizat toate opțiunile hardware disponibile pe piață și au votat pentru produsele lor preferate. Din punct de vedere al anvergurii și al expertizei, niciun sondaj editorial nu se apropie de cel pe care îl desfășoară EHA pentru a găsi cele mai bune produse dintre cele mai bune. Aflată la cea de-a opta ediție, ediția 2022 a Premiilor EHA promite să fie un eveniment cu adevărat unic. Ceremonia specială în care vor fi anunțați câștigătorii va avea loc online.

Cele 9 publicații care formează European Hardware Association, ajung la o audiență combinată de peste 20 de milioane de entuziaști ai tehnologiei PC, early adopters și influenceri de pe întregul continent. Premiile nu ar fi posibile fără experiența dobândită în urma finalizării a milioane de teste individuale, pe parcursul a aproape două decenii.