HomeEvenimenteASUS va lansa noi laptopuri în cadrul evenimentului online „The Pinnacle of Performance”

ASUS va lansa noi laptopuri în cadrul evenimentului online „The Pinnacle of Performance”

Noua generație de laptopuri ASUS va fi lansată în cadrul evenimentului virtual de lansare The Pinnacle of Performance, care va fi transmis online începând cu 9 mai 2022, ora 19:00, și va reuni cele mai recente avansuri în materie de tehnologie pentru laptopuri de la ASUS. Organizatorii promit un spectacol al performanței de top, vitezei, designului avansat și creativității, alături de o serie de inovații incitante.

În cadrul evenimentului, care se va desfășura exclusiv online, vor fi prezentate publicului îmbunătățirile aduse întregului portofoliu de laptopuri ASUS, alături de multiple inovații care reprezintă premiere mondiale. Combinația de inovație și design, cu capabilități fără precedent în materie de performanță, va oferi utilizatorilor o experiență premium, care va include noi inovații în materie de răcire, funcții ergonomice unice, tehnologii inteligente centrate pe utilizator și multe altele.

În cadrul show-ului de lansare va fi dezvăluită seria avansată de procesoare performante H, cu un TDP de 45 de wați, care vor fi găzuite în carcase subțiri și ușoare, alături de ecrane OLED de înaltă performanță. Această nouă colecție de modele Zenbook și Vivobook va oferi versatilitate, ultra-portabilitate și performanțe de top într-un design suplu și modern al carcaselor, pentru a atinge o culme a performanței fără precedent.

Mai jos poți urmări evenimentul de lansare online și poți vedea printre primii noile modele pregătite de ASUS pentru utilizatorii săi.