HomeStiriObiectivele CSR urmărite de ASUS până în 2025
Obiective CSR pentru ASUS până în 2025

Obiectivele CSR urmărite de ASUS până în 2025

Pentru o corporație de talia ASUS, responsabilitatea socială auto-reglementată este o caracteristică axiomatică a politicilor sale în raport cu societatea. Atingerea obiectivelor CSR este o chestiune de onoare, fără de care reputația brandului nu ar putea fi la nivelul înalt la care a ajuns. Nu este nevoie de vreo lege pentru ca ASUS să privească responsabil dincolo de interesele sale comerciale. Simpla conștietizare a faptului că a contribuit la bunăstarea societății căreia îi datorează succesul este o imensă recompensă pentru companie.

Din acest motiv, ASUS și-a asumat pe termen lung o serie de obiective strategice menite să contribuie la prezervarea mediului, siguranța muncii și drepturile omului. Iată principalele repere ale planului prin care, până în 2025, ASUS intenționează să-și consolideze rolul de factor pozitiv, care contribuie la o dezvoltare economică sustenabilă și responsabilă:

Acțiune pentru climă

ASUS întreprinde acțiuni proactive în domeniul climei, încorporează energia regenerabilă ca parte a strategiei operaționale și își determină furnizorii să reducă amprenta de carbon în cadrul operațiunilor.

Economie circulară

ASUS ia în considerare impactul produsului în timpul fazei de proiectare, extinzând utilizarea de materiale ecologice pentru a spori competitivitatea afacerii.

Producție responsabilă

ASUS a devenit membru cu drepturi depline al Alianței pentru Afaceri Responsabile (RBA) pentru a se asigura că procesele din lanțul de aprovizionare respectă standardele de mediu, precum și siguranța muncii și drepturile omului.

Crearea de valoare

ASUS conduce următorul val de creștere corporatistă, mizează pe inovație și explorează noi piețe comerciale pentru a crea o nouă curbă de creștere.