HomeCampanii si concursuriCâștigă un Zephyrus G14 Alan Walker SE cu promoția AniMe Matrix™ Clash
AniMe Matrix Clash

Câștigă un Zephyrus G14 Alan Walker SE cu promoția AniMe Matrix™ Clash

Dacă ești fericitul posesor al unui laptop Zephyrus G14 Alan Walker SE e și păcat să nu profiți de posibilitățile pe care ți le deschide afișajul matricial AniMe Matrix, mai ales că ai la dispoziție și un Pixel Editor cu care îți poți crea propriile animații. Chiar dacă nu ai încă un astfel de laptop, imaginația și creativitatea ta îți crea șansa de câștiga unul, dacă vei participa, în perioada 24 noiembrie  – 21 decembrie 2021, la promoția AniMe Matrix™ Clash, prin crearea și înscrierea în competiție a unei animații GIF.

Pasul 1

AniMe Matrix Pixel Editor

AniMe Matrix Pixel Editor

Dacă te-ai decis să participi, îți poți etala aptitudinile creative cu ajutorul instrumentului de editare și poți folosi piesa lui Alan Walker „World We Used To Know” drept inspirație. În cazul în care nu știi cum anume poți crea o animație, dacă vei merge în editor la secțiunea „Help” vei putea accesa o diagramă care explică într-o manieră intuitivă funcția fiecărui buton. Tot de acolo, poți accesa și un videoclip cu un tutorial pentru acest editor.

Pasul 2

Trimite lucrarea ta cu o singură adresă de e-mail înainte de 21 decembrie. Te rugăm să reții că nu este permisă decât o singură trimitere pentru fiecare adresă de e-mail.

Pasul 3

Împărtășește campania cu prietenii tăi și rămâi conectat pe 11 ianuarie pentru anunțarea câștigătorului!

De menționat că devii eligibil pentru a participa la promoție dacă îi vei oferi lui ASUS ROG comentariile și informațiile tale personale (nume, adresă de email și data nașterii). Câștigătorii vor fi selectați de către ASUS ROG, Alan Walker și echipa sa, prin evaluarea tuturor participărilor pe baza următoarelor criterii: creativitate 40%, inovație 30%, relevanță pentru brandul Alan Walker și ROG. Câștigătorul premiului de aur va fi singurul participant cu cel mai mare punctaj general, iar premiul de argint va fi acordat celorlalți cinci participanți cu al 2-lea, până la al 6-lea cel mai mare punctaj. Premiul special al juriului va fi acordat pentru două GIF-uri cu cea mai bună relevanță pentru brandurile Alan Walker și ASUS ROG. De asemenea, înscrierile câștigătorilor vor fi lansate și pe Armoury Crate, pentru ca utilizatorii să le poată descărca și utiliza în dispozitivele lor ASUS ROG.

Premiile campaniei sunt:

  • Premiul de Aur:  un laptop ROG Zephyrus G14 AW SE
  • Premiul Special al Juriului pentru Alan Walker: un set de  produse promoționale Alan Walker, care include hanorac, mască, pachet cu abțibilduri, șapcă
  • Premiul Special al Juriului pentru ASUS:  o geantă ROG SLASH
  • Premii de Argint: 5 seturi șapcă – ciorapi AWx ROG

Urmărește un tutorial video