HomeProduseLaptopuriASUS redefinește gamele Strix SCAR III și Hero III
ROG Strix Scar III

ASUS redefinește gamele Strix SCAR III și Hero III

Laptopurile de gaming din seriile Strix SCAR III și Hero III sunt adresate celor care doresc portabile specializate pe anumite tipuri de jocuri. ROG Strix SCAR III reflectă inspirația din jocurile „shooter” cu motive „Gunmetal Grey” și valuri de carbon la interior, în timp ce Hero III poartă stilul „Midnight Black” fiind recomandat pentru jocuri de tip MOBA.

Noile modele au ajuns pe piața românească la scurt timp după lansarea pe plan global.

Vezi oferta pentru ROG STRIX G531 SCAR III

Dimensiuni standard și optimizări pentru esports

Cele mai recente serii de laptopuri Strix sunt disponibile cu ecrane de dimensiuni de 15,6” (G531) și 17,3” (G731), cu rame ultrasubțiri pentru o amprentă mult mai compactă. Aceste modele cu dimensiuni medii sunt disponibile în versiunile SCAR III și Hero III, optimizate pentru dominația în esports, alături de configurațiile accesibile Strix G, ce se concentrează pe caracteristicile de bază ale jocurilor.

Balamalele tip foarfecă sunt poziționate înainte pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

Laptopurile permit upgrade-ul ușor. Întorcând carcasa putem observa șuruburile Phillips standard ce nu necesită scule speciale pentru a fi îndepărtate. Toate sunt accesibile, iar împreună cu clemele mici de sub carcasă, simplifică separarea panoului inferior și accesul la componentele din interior. Deschiderea carcasei expune sloturile duale SO-DIMM cu suport până la 32GB de RAM și sertarele pentru unitățile M.2 și de 2,5”, cu flexibilitate pentru diverse opțiuni de stocare.

ROG Strix Hero III

ROG Strix Hero III

Lucrul cu echipele profesioniste din esports și turneele de top oferă o perspectivă asupra cerințele jucătorilor profesioniști care vor tot mai mult ecrane de 240Hz. Ratele de refresh înalte regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile de nivel înalt, în special în jocurile rapide la un „framerate” ridicat. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapidă; timpul de răspuns de 3ms de la gri la gri se potrivește cu cel al panoului de 240Hz și produce imagini clare în mișcare, cu un minim de blur sau remanență.

Prezentare video ROG Strix SCAR III și Hero III