HomeProduseLaptopuriAsus Pro BU400 – un profesionist pentru afaceri
Asus Pro BU400

Asus Pro BU400 – un profesionist pentru afaceri

Clienții din segmentul business sunt mai pretențioși și au cerințe diferite față de utilizatorii obișnuiți. Siguranța datelor, performanțele și designul sunt lucrurile care trebuie să se prezinte la cel mai înalt standard din industrie.

Asus Pro BU400 în fibră de carbon

Pentru aceștia, ASUS a creat un portabil ușor, cu carcasă din fibră de carbon, ce cântărește doar 1,64Kg. Asus Pro BU400 îndeplinește cu succes orice cerință a mediului business. Display-ul mat, cu iluminare LED, oferă o bună vizibilitate în condiții de iluminare exterioară iar tastatura rezistentă la lichide trece cu bine peste vărsarea accidentală a unei căni cu cafea. Portabilul nu este numai ușor, grosimea de 21mm îl face ușor de purtat în deplasări iar profilul elegant se potrivește perfect cu ținuta unui om de afaceri.
Asus Pro BU400

Sistem de protecție a datelor

ASUS a acordat o atenție deosebită funcțiilor pentru protecția datelor. Un sistem anti-șoc protejează hard disk-ul în cazul în care laptopul este lovit. Sistemul structural protejează hard disk-ul pe toate cele trei direcții, prinderea fiind făcută prin intermediul unui burete cauciucat. Accelerometrul 3D integrat simte mișcarea în cazul în care îl scăpați din mână și comandă hard disk-ului să-și poziționeze capetele de citire într-o zonă sigură astfel încât suprafața platanelor să nu fie zgâriată.

Asus Pro BU400

Tot pentru siguranța datelor a fost integrat și sistemul de citire al amprentelor. Sistemul de citire al amprentei este avansat, integrând senzori cu precizie mare ce nu sunt induși în eroare de suprafața pielii. Spre exemplu sistemul funcționează chiar dacă aveți mâna udă .
Asus Pro BU400

Core i7 și Windows 8

Asus Pro BU400 rulează sistemul de operare Windows 8, având porturi HDMI, VGA, trei porturi USB 3.0, LAN și cititor de carduri SD.

În interiorul laptopului veți găsi a treia generație de procesoare Intel Core, incluzând aici și puternicele Core i7. Placa video a fost alesă cu grijă astfel încât să prezinte un echilibru între performanță și consumul redus. Grafica NVIDIA NVS 5200 Optimus cu 1GB de memorie DDR3 VRAM se achită cu succes de sarcinile pe care le-ar putea întâlni un business man.

Asus Pro BU400