HomeStiriLansariASUS prezintă două plăci grafice GeForce GTX 650 Ti DirectCU II
GTX650TI-DC2T-1GD5

ASUS prezintă două plăci grafice GeForce GTX 650 Ti DirectCU II

Placa grafică ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II, cu două ventilatoare, se prezintă ca o opțiune foarte atractivă pentru cei interesați să facă trecerea la DirectX 11 și la tehnologia pe 28nm pentru sistemele multimedia, productivitate grafică și jocuri detaliate. Caracteristicile exclusive ASUS includ design-ul termic DirectCU II, pentru temperaturi cu 20% mai joase și un zgomot în operare de 3 ori mai redus, DIGI+ VRM și Super Alloy Power pentru durabilitate extinsă și o mai mare stabilitate și GPU Tweak pentru un overclocking prietenos. Placa grafică suportă afișajul pe patru ecrane prin tehnologia NVIDIA 3D Surround. ASUS oferă două variante GeForce GTX 650 Ti DirectCU II, incluzând versiunile TOP și OC.

Versiunea Top supratactată la 105MHz

Plăcile ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II sunt produse cu valoare ridicată, pretabile pentru o gamă largă de cerințe. Derivate din nucleul NVIDIA GK106, acestea oferă clienților un raport cost/performanță excelent. Versiunea TOP utilizează nuclee special alese, ce au fost testate agresiv și supra-tactate din fabrică la 1033MHz (cu 105MHz peste valoarea de referință). Versiunile OC rulează la 954MHz (cu 26MHz mai mult decât valoarea de referință). Ambele plăci sunt livrate cu 1GB de memorie video GDDR5 reglată la 5400MHz.
GTX650TI-DC2T-1GD5

DirectCU II rulează la temperaturi cu 20% mai joase și de trei ori mai silențios

O prezență unică pe plăcile grafice ASUS, răcirea DirectCU II constă în heatpipe-uri de cupru în contact direct cu nucleul grafic, o suprafață mai mare de disipare a căldurii realizată din materiale conductive și ventilatoare silențioase. Acestea din urmă sunt interesante odată ce plăcile GeForce GTX 650 Ti DirectCU II sunt unice în categoria lor prin oferirea design-ului cu două ventilatoare. Per ansamblu, DirectCU II oferă o răcire cu 20% mai eficientă pentru îmbunătățirea stabilității și a toleranței la overclocking plus operare de trei ori mai silențioasă, perfectă pentru o experiență de gaming foarte plăcută.

GeForce GTX 650 Ti DirectCU II

DIGI+ VRM și Super Alloy Power cresc performanța, fiabilitatea și longevitatea

Produsele ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II păstrează lucrurile ce constitue inima plăcilor grafice ASUS. Reglajul digital DIGI+ VRM pentru tensiuni este deosebit, permitând ajustări delicate și un overclocking rafinat. Dat fiind că nucleul GTX 650 Ti oferă consumatorilor o plajă considerabilă de overclocking, controlul DIGI+ VRM ajută la descătușarea acestor capacități native. În ajutorul acestuia, mosfeții, condesatorii solizi și bobinele cu miez prelucrează operațiunile solicitante cu ușurință. Arhitectura oferă stabilitate, o reducere a zgomotului cu 30% iar componentele durabile se traduc într-o viață a produsului de 2.5 mai lungă.

GPU Tweak oferă reglaje flexibile pentru placa grafică

Utilitarul exclusiv GPU Tweak se alătură modelului GeForce GTX 650 Ti DirectCU II pentru a asista utilizatorii în obținerea performanțelor excepționale. Ajustările facile pentru frecvențe, viteza ventilatoarelor și tensiunea de alimentare permit clienților să schimbe parametrii plăcii grafice și să atingă o performanță remarcabilă croită cerințelor proprii și specificațiilor sistemului. Toate caracteristicile GPU Tweak sunt accesibile printr-o singură interfață grafică.

O vedere mai largă pe patru ecrane

Dispunând de HDMI 1.4a, D-sub și dual DVI, plăcile grafice ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II sunt optimizate pentru tehnologia NVIDIA 3D Surround pentru a extinde imaginea pe patru monitoare simultan. De exemplu, jucătorii se pot bucura de acțiune panoramică pe trei monitoare iar al patrulea să fie rezervat pentru setările GPU Tweak, video chat și multe altele. Formatul vizual larg este util, de asemenea, pentru productivitate, incluzând design-ul grafic, prelucrarea imaginilor, îmbunătățind multitasking-ul prin mai multe aplicații deschise simultan.

GeForce GTX 650 Ti DirectCU II

Prețuri și disponibilitate

Plăcile grafice GeForce GTX 650 Ti DirectCU II sunt disponibile în România prin intermediul partenerilor ASUS. Prețurile orientative sunt de 800 lei pentru GeForce GTX650 TI-1GD5 și 545 lei pentru GTX650-DC-1GD5.