HomeCampanii si concursuriASUS și Philip Colbert oferă fanilor 30 de NFT-uri Lobstars x ASUS Vivobook edition
ASUS și Philip Colbert oferă fanilor 30 NFT-uri Lobstars exclusive

ASUS și Philip Colbert oferă fanilor 30 de NFT-uri Lobstars x ASUS Vivobook edition

ASUS vine cu o nouă provocare pentru fanii renumitului artist Philip Colbert și ai tabletei ASUS Vivobook 13 Slate OLED asociată acestuia. Este vorba de promoția #ASUSxPhilipNFT care le oferă participanților șansa de a câștiga 30 de NFT-uri Lobstars x ASUS Vivobook edition, până la data de 30 iunie.

În primul rând, NFT-urile (care reprezintă un acronim de la Non-fungible tokens), sunt active digitale care reprezintă obiecte din lumea reală precum opere de artă, muzică, obiecte din jocuri sau clipuri video. În general, NFT-urile sunt unice sau fac parte dintr-o ediție foarte limitată și au coduri unice de identificare.

Pentru a putea câștiga unul dintre NFT-urile create special de Philip Colbert în colaborare cu ASUS Vivobook edition, trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. Urmărește @asus @philipcolbert și @thelobstars
  2. Uploadează o fotografie sau un clip video cu tine îmbrăcat/ă cu cele mai excentrice haine și accesorii ale tale, care să imite o postură a iconicului Lobstar.
  3. Introdu tag-urile @asus @philipcolbert și @thelobstars pentru a-i permite lui Philip să vadă postarea ta și adaugă hashtag-ul #ASUSxPhilipNFT
  4. Philip va alege cei mai buni imitatori Lobstar, care vor câștiga NFT-urile exclusive create de el.

Pentru a putea intra în posesia premiului, participanții trebuie să aibă un crypto wallet, a cărui adresă și informații vor fi colectate de ASUS. De asemenea, ASUS va re-posta imaginile participanților pe story-ul său de pe Instagram și va crea și un highlight pe ASUS Instagram pentru această campanie. Mai multe detalii privind termenii și condițiile poți afla cu un clic pe butonul de mai jos

#ASUSxPhilipNFT

Stabilit la Londra, renumitul artist Philip Colbert este adesea numit „finul lui Andy Warhol”. Colbert și-a atras un public global pentru personajul său animat care întruchipează un homar, dar și pentru picturile sale magistrale care ilustrează istoria hiper pop.

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

ASUS Vivobook 13 Slate OLED este o tabletă cu Windows 11 de 13,3 inchi cu OLED detașabil,  disponibilă și în ediția specială Philip Colbert Edition ce a uimit deja întreaga lume cu aspectul său elegant și designul inovator. Ediția specială a fost proiectată în colaborare cu artistul, având un exterior tematic, accesorii și ambalaje exclusive.