HomeStiriASUS Padfone atrage comentarii în cele mai mari ziare românești

ASUS Padfone atrage comentarii în cele mai mari ziare românești

Lansarea de ieri a celui mai puternic telefon al începutului de an nu a rămas fără ecou în presa românească. Ziariștii prezenția la conferința de presă au avut ocazia să intre în contact cu telefonul și să testeze capacitățile acestuia.

Produsul a fost prezentat audienței pe acordurile viorii lui Sabin Penea, care l-a folosit pe post de suport digital al partiturii. Ciprian Donciu, director de vânzări ASUS România, a prezentat PadFone 2, produsul fiind disponibil în cele două variante cromatice: alb și negru.

Padfone 2 este un telefon mobil care te face să uiţi de Apple iPhone 5 sau de Samsung Galaxy SIII şi este de azi disponibil şi în ţara noastră, se spune în articolul postat pe capital.ro

Și redactorul Hotnews.ro are cuvinte de laudă:

Dispozitivul este mai mult smartphone decat tableta, ecranul telefonului fiind de 4,7 inch, iar sistemul de operare, Android 4.1. Telefonul cantareste 137 g, iar tableta la care poate fi conectat are 514 g.

ASUS PadFone 2 (telefon + tableta dock) este disponibil deja în România, prin intermediul magazinelor specializate, la prețurile aproximative de 3400 lei pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare și 3800 lei pentru varianta cu 64GB.

Galerie foto lansare ASUS Padfone 2