HomeStiriASUS oferă o mulțime de routere
ASUS RT-AC66U

ASUS oferă o mulțime de routere

ASUS oferă o mulțime de soluții de rețelistică atât pentru birou cât și pentru acasă. De la routerul ASUS RT-N10, cu preț foarte abordabil, până la seriile ce îndeplinesc standardul 802.11 AC. Routerele ASUS sunt complexe și oferă o mulțime de posibilități de criptare a informației și de protecție a contului însă nu uită de utilizatorii mai puțin pricepuți sau de cei puși pe fugă.

Dacă utilizatorii obișnuiți pot folosi acasă un router wireless de generație mai veche, cei aflați în căutarea performanței pot opta pentru standardul 802.11 AC. Acest standard este atât de nou încât specificațiile finale ale acestuia nu au fost încă adoptate. În ciuda acestui fapt, ASUS, împreună cu producătorii de chipseturi, a lansat deja routere 802.11 AC destinate publicului larg. 802.11 AC va fi un standard comun în următorii ani ce va oferi viteze mult mai mari față de cele posibile în prezent.

Chiar și cele mai cunoscute site-uri IT din România au cuvinte de laudă pentru routerele ASUS:

ASUS RT-N56U m-a impresionat prin design-ul futurist şi elegant, dimensiunile sale reduse (172 x 145 x 60 mm) – chiar mai mici faţă de clasicele echipamente cu care suntem obişnuiţi, prin greutate – aproximativ 300 grame şi, cel mai important, prin performanţe. Pot spune că un astfel de echipament poate sta liniştit într-un colţ de birou (mă refer la biroul de lucru şi nu încăperea propriu-zisă) fără să transmită aerul acela de geek. Poate fi utilizat pe orizonatală sau verticală – prin montarea unui dispozitiv. Partea frontală este glossy, cu textură în relief şi pe care se află ledurile indicatoare, de culoare albastră, se spune într-un review postat pe laptopnews.ro.

ASUS folosește cele mai bune chipseturi din industrie însă nu uită să ofere și o carcasă robustă cu un design plăcut. Routerele ASUS au fost premiate în cadrul multor concursuri de design, modelul imprimat pe carcasa routerului RT-N56U fiind apreciat de utilizatori și specialiști.

ASUS RT-AC66U

ASUS RT-AC66U