HomeStiriASUS Open Overclocking Cup 2014: Rezultate Finale

ASUS Open Overclocking Cup 2014: Rezultate Finale

Finala ASUS Open Overclocking Cup (AOOC) s-a desfășurat în perioada 22-23 noiembrie la Moscova. Competiția este ajunsă la a treia ediție iar fiecare an a însemnat o creștere pentru eveniment atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ. Anul acesta, opt echipe s-au bătut pentru primele trei locuri care au totalizat premii în valoare de 10.000 de dolari. Toți participanții au fost recompensați pentru efortul lor cu produse hardware.

Echipe participante în Finala ASUS Open Overclocking Cup (AOOC)  2014

Echipe participante în Finala ASUS Open Overclocking Cup (AOOC) 2014

România a avut un participat în marea finală ASUS Open Overclocking Cup 2014 de la Moscova. Alex Nedelcu a reușit să se califice de pe locul patru devansând concurenți din Rusia, Polonia sau Italia. În perioada calificărilor online, echipele OC reviewStudio și OC CrazyPC au luptat pentru accederea în finală, cele trei probe constând în scorurile obținute în XTU, 3DMark Fire Strike Extreme și PiFast.

Alex Nedelcu și Perica_barii

Perica_barii și Alex Nedelcu (dreapta)

Alex Nedelcu a format echipă cu Perica_barii, cei doi reușind să se claseze pe locul 7 din 8. Platformele de overclocking au constat în plăci de bază ASUS Rampage V Extreme cu chipset Intel X99 și plăci video Strix GTX 980. Corsair a furnizat memoriile, sursele de alimentare și unitățile SSD.

TOP 3 finala ASUS Open Overclocking Cup 2014

  • Locul #1 – Dancop și BenchBros din Germania
  • Locul #2 – Xtreme_Addict (Polonia) și Giorgioprimo (Italia)
  • Locul #3 – Wizerty (Franța) și TerraRaptor (Kazahstan)

Galerie Foto ASUS Open Overclocking Cup 2014

Finala ASUS Open Overclocking Cup (AOOC) a fost jurizată de trei overclockeri de vârf: NeoForce din Rusia, SF3D din Finlanda și TaPaKaH din Olanda.

Platformele utilizate în cadrul ASUS Open Overclocking Cup 2014