HomeStiriASUS MeMo Pad 10 este o tabletă foarte bine poziționată
Asus MeMO Pad Smart 10

ASUS MeMo Pad 10 este o tabletă foarte bine poziționată

MeMo Pad 10 este una dintre tabletele ASUS foarte bine poziționată pe o piață tot mai competitivă. Începând cu generația Transformer, ASUS și-a consolidat puternic poziția pe piața tabletelor, modelele foarte performante cucerind publicul. Odată cu hardware-ul avansat a început să apară și o ofertă software tot mai elaborată, aplicațiile din Google Play trecând de 700.000.

ASUS MeMo Pad 10 cu Tegra 3 și Jelly Bean

Tableta are o bază solidă reprezentată de un chipset NVIDIA Tegra 3 la 1.2GHz și de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Ecranul IPS capacitiv de 10.1 inci are o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o precizie de invidiat și un unghi larg de vizualizare.

ASUS MeMo Pad 10 vine dotat cu două camere video. Cea principală are o rezoluție de 5 megapixeli și este perfectă pentru fotografiile ocazionale. Camera frontală oferă o rezoluție de 1.2 megapixeli fiind mai mult decât perfectă pentru comunicațiile video desfășurate prin intermediul protocolului VoIP. Slotul microSD lasă o mai mare libertate utilizatorului pentru extinderea spațiului intern de stocare.

Prezentare video ASUS MeMo Pad 10

Asus MeMO Pad Smart 10

Asus MeMO Pad Smart 10