HomeStiriLansariASUS a iluminat celebra clădire Burj Khalifa cu ocazia evenimentului The Pinnacle of Performance
Proiecția ASUS pe Burj Khalifa

ASUS a iluminat celebra clădire Burj Khalifa cu ocazia evenimentului The Pinnacle of Performance

ASUS a proiectat un spectacol de lumini uimitor pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, pe 7 mai, cu ocazia evenimentului de lansare The Pinnacle of Performance, care a fost transmis în direct trei zile mai târziu, pe 10 mai. ASUS a confirmat ceva ce bănuiam cu toții, dar abia acum am avut ocazia să vedem cu ochiul liber: ”pinnacle” la ”pinnacle” trage! Vârful mondial în materie de arhitectură a găzduit proiecția gigantică a vârfului mondial în materie de tehnologie, care s-a axat pe cele mai recente progrese tehnologice ale laptopurilor ASUS Zenbook și Vivobook și pe poziția de lider a brandului în materie de laptopuri OLED și pentru creatori.

Proiecția de lumini, care a constituit și o extensie a efortului brandului de a oferi incredibilul, a oferit ASUS ocazia de a-și anunța poziția de lider de piață în două noi segmente. Astfel, ASUS a devenit brand-ul nr. 1 la nivel mondial pentru laptopurile OLED, precum și brand-ul nr. 1 la nivel mondial pentru laptopurile pentru creatori NVIDIA Studio. Aceste realizări subliniază angajamentul ASUS de a începe cu oamenii în primul rând – prin crearea de inovații semnificative în jurul unor informații bazate pe empatie venite din partea utilizatorilor. În acest fel, ASUS potențează munca tuturor tipurilor de creatori și artiști, oferind laptopuri de înaltă performanță și funcții specializate care simplifică fluxurile de lucru creative.

Spectacolul a continuat cu prezentarea a două soluții ASUS vedetă: ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) un laptop cu ecran dublu, mai mare, mai luminos și mai bun și primul laptop OLED de 14,5 inchi 2,8K 120 Hz din lume; precum și Zenbook Pro 16X OLED (UX7602), o adevărată uzină media pentru creatori, care încorporează cele mai noi procesoare și GPU-uri. Cele două laptopuri au fost prezentate, alături de o serie de alte laptopuri Zenbook și Vivobook interesante, în cadrul evenimentului de lansare The Pinnacle of Performance.