HomeStiriASUS ET2220IUTI sau cum să scapi de cabluri
ASUS ET2220IUTI All-in-One PC

ASUS ET2220IUTI sau cum să scapi de cabluri

Calculatoarele desktop sunt însoțite de o mulțime de cabluri pe care le găsim încurcate după o scurtă perioadă de timp. De multe ori, amplasarea biroului este condiționată de cablurile existente și de legăturile fizice între periferice. ASUS are câteva soluții extrem de elegante ce se potrivesc pe orice birou modern.

ASUS ET2220IUTI All-in-One PC mai compact, mai puternic

ASUS ET2220IUTI All-in-One PC este un calculator ce integrează în carcasa monitorului întreaga unitate centrală. PC-ul rulează sistemul de operare Windows 8 Pro și dispune de un ecran multi-touch cu diagonala de 21.5 inci și rezoluție FullHD. Utilizatorul poate folosi atât mausul și tastatura cât și degetul pentru a lucra pe ecran întocmai ca pe un smartphone de ultimă generație. Ecranul răspunde rapid atingerilor iar sunetul este de calitate.

ASUS ET2220IUTI All-in-One PC poate rula o mulțime de aplicații, inclusiv jocuri MMORPG. Procesorul Intel Core din a treia generația beneficiază de funcția Turbo Boost ce ridică frecvența de lucru în aplicațiile single-core. Grafica Nvidia GeForce se ocupă de calculele grafice astfel încât să vă bucurați de aplicațiile multimedia și de jocuri. ASUS ET2220IUTI All-in-One PC are o prezență elegantă și se integrează în spațiul modern al unui living, motiv pentru care îl recomandăm din toată inima.

ASUS ET2220IUTI All-in-One PC

ASUS ET2220IUTI All-in-One PC