HomeStiriASUS a inaugurat noul sediu din Taipei
Sediul ASUS din Taipei

ASUS a inaugurat noul sediu din Taipei

ASUS a anunțat deschiderea unui nou sediu în Taipei, capitala Taiwanului. Noua clădire de birou dispune de o suprafață de 13.311 metri pătrați, fiind proiectată la cele mai înalte standarde de eficiență energetică.

Clădirea este certificată LEED v4 Platinum, acesta fiind cel mai înalt nivel al certificării LEED și este oferit clădirilor concepute la cele mai exigente standarde de eficiență energetică și durabilitate ecologică. Evaluările LEED au în vedere amplasarea unei clădiri, proximitatea transportului public, eficiența energetică și a apei, utilizarea materialelor și resurselor de construcție durabile, atmosfera și calitatea mediului interior, caracteristici inovatoare și multe altele.

Sediul ASUS din Taipei

Noua clădire are 16 etaje și poate găzdui 6.000 de angajați. Campusul din care face parte este situat în apropierea mijloacelor de transport, fiind convenabil pentru angajați să facă naveta cu ajutorul transportului public.

Sediul ASUS din Taipei

Proiectat pentru sustenabilitate, noul campus are peste 5.000 de metri pătrați de spațiu verde, care păstrează biodiversitatea și ecologia zonei înconjurătoare. De asemenea, campusul respectă practicile inteligente de economisire a energiei care reduc amprenta de carbon.

Noua clădire este, de asemenea, echipată cu panouri solare, are o grădină pe acoperiș, iar lumina naturală pătrunde prin acoperișul de sticlă.