HomeProduseLaptopuriASUS intră cu dreptul în 2020: laptopurile începutului de an
ASUS ZenBook 13/14/15

ASUS intră cu dreptul în 2020: laptopurile începutului de an

Ca în fiecare an, după primele lansări majore urmează o perioada de evaluare a noii „recolte” de dispozitive. Iar ASUS, ca de obicei, nu dezamăgește, oferind o selecție vastă și variată de dispozitive gândite să-ți simplifice viața digitală. Așa că îți propunem o scurtă trecere în revistă a laptopurilor începutului de an, care sperăm să îți fie utilă, mai ales dacă 2020 va fi pentru tine un „an de upgrade”.

De departe cea mai spectaculoasă ofertă a începutului de an este ASUS ZenBook Pro Duo UX581, care îți oferă încă o jumătate de ecran 4K, la o calitate la fel de bună cu a ecranului principal OLED 4K UHD, precum și software-ul ScreenPad Plus, care va duce la un nou nivel creativitatea ta nativă, ajutându-te să rezolvi mai eficient și mai rapid multe dintre sarcinile zilnice, oricât ar fi ele de avansate, solicitante sau, de ce nu, distractive. Cu aplicații precum Quick Key, Handwriting App Switcher, ViewMax și Task Swap,ScreenPad Plus face posibile multiple scenarii de utilizare productivă, pentru editori de conținut foto sau video, muzicieni, programatori, oameni de afaceri sau pentru gameri. Configurațiile puternice disponibile pot include până la un procesor Intel Core i9-9980HK, 32 de GB de RAM, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 2060 și ecran OLED 4K de 15 inchi.

Vezi oferta ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus

Dacă ești o persoană activă, care petrece mult timp în diverse deplasări, poate că ideal pentru tine ar fi cel mai compact laptop de  14 inchi din lume echipat cu ScreenPad 2.0. Mobilitatea este cuvântul de ordine în acest caz, dar silueta suplă nu înseamnă vreun compromis în materie de performanță. Pentru că ASUS ZenBook UX434 este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core, cu grafică discretă NVIDIA și alte componente de înaltă performanță, care îți oferă toată puterea de care ai nevoie fie că trebuie să creezi documente complexe, să minezi date, să retușezi fotografii sau să editezi clipuri video. Ecranul secundar ScreenPad 2.0 oferă o funcționalitate complexă, fiind perfect pentru aplicațiile care te ajută la rezolvarea sarcinilor. Ecranul principal NanoEdge are rame subțiri și un raport ecran/carcasa de 92%, afișând cu o deosebită claritate orice conținut. În plus, ingenioasa balama ErgoLift îți ridică tastatura la un unghi comod și ajută în procesul de răcire a sistemului.

Vezi oferta ASUS ZenBook UX434flc

Vezi oferta ASUS ZenBook UX43fac

ASUS ZenBook 14 (UX434)

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Pentru pasionații de jocuri, ASUS are un superb laptop ROG Strix SCAR III, proiectat pentru competiții de elită esports, cu o răcire inteligentă care dezlănțuie puterea brută a procesorului Intel Core de generația a 9-a și a graficii GeForce RTX. Cel mai rapid ecran din lume cu 240 Hz/3 ms îți oferă o experiență de gaming superbă, completată de tehnologii precum RangeBoost Wi-Fi, care îți asigură o conexiune impecabilă la internet, Aura Sync, care îți permite să-ți exprimi personalitatea, și noua tehnologie ROG Keystone, care asigură protecția datelor tale personale și a setărilor favorite.

Vezi oferta ROG Strix SCAR III

ROG Strix Scar III

ROG Strix Scar III

Ce faci însă dacă ai nevoie de o mașină pe care să și lucrezi dar să te și joci la un înalt nivel de performanță? Optezi pentru modelul suplu ROG Zephyrus S GX502, care dispune de puterea și de versatilitatea necesare pentru a rula impecabil atât sarcini de lucru, cât și jocuri AAA, redefinind limitele gaming-ului ultra-suplu pe Windows 10. Excelenta performanță se datorează în mare măsură unui sistem de răcire inovator, care permite celor mai recente procesoare Intel Core i7 de generația a 9-a și plăcii grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 să profite la maximum de capabilitățile ecranului ultra-sensibil 240Hz/3ms PANTONE Validated. Adaptabilitatea acestui laptop este amplificată și de modurile G-SYNC și Optimus, care îți permit să comuți imediat între performanța excepțional de fluidă pentru jocuri și un regim de lucru care oferă o autonomie sporită a bateriei.
Vezi oferta ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502

O viață în mișcare presupune ocazional și un risc de mici accidente, cum ar fi căderea laptopului de la o mică înălțime. În acest caz, pentru a preîntâmpina neprevăzutul, ai putea alege un laptop cu o durabilitate de nivel militar, cum este ASUS TUF Gaming FX505. Acesta îți va depăși toate așteptările, oferind un hardware impresionant într-o carcasă deosebit de rezistentă. În plus, FX505 oferă o tastatură de gaming inspirată de cele pentru desktopuri, cu iluminare RGB, taste WASD evidențiate și tehnologie Overstroke pentru control rapid și precis. Ecranul NanoEdge de nivel IPS are o ramă de numai 6,5 mm și o rată de reîmprospătare ultra-rapidă de 144 Hz, oferind imagini excepționale în jocuri. Pe lângă designul compact și durabilitatea de nivel militar, certificată MIL-STD-810G, FX505 oferă o experiență captivantă și o performanță super-bună în jocuri și totul la un preț absolut convenabil!
Vezi oferta ASUS TUF Gaming FX505DT

ASUS TUF Gaming FX505DT

ASUS TUF Gaming FX505DT

Uneori, performanțele oferite de laptopurile obișnuite pentru utilizatorii mobili nu acoperă toate nevoile, motiv pentru care inginerii ASUS au proiectat o stație de lucru mobilă cu performanțe deosebite, pe care o poți lua după tine oriunde ai nevoie. ASUS ProArt StudioBook Pro 17 vine în mai multe variante de echipare, cu procesoare Intel Core i7-9750H sau Intel Xeon E-2276M și cu placă grafică dedicată NVIDIA Quadro T1000, fiind unul dintre cele mai subțiri laptopuri din lume echipat cu NVIDIA Quadro. Laptopul dispune și de un ecran NanoEdge ultra-subțire ce permite utilizarea unui ecran de dimensiuni mai mari într-o carcasă foarte compactă. Combinația sa de grafică de top și portabilitate fac din el soluția perfectă pentru profesioniștii din segmentul creativ. ProArt StudioBook Pro 17 a fost conceput pentru a executa cu ușurință orice sarcină de lucru, la un nivel de performanță superior multor sisteme desktop.

Vezi oferta ASUS ProArt StudioBook Pro 17

ASUS ProArt StudioBook Pro 17

ASUS ProArt StudioBook Pro 17

Oricare ar fi nevoile tale de putere de calcul, ASUS are un sistem mobil potrivit pentru tine. Oferta variată îți va pune unele probleme când va fi să alegi, dar vestea bună este că orice alegere ai face, cu un laptop ASUS nu prea ai cum să dai greș. Enjoy!