HomeMediaAndroidandMe.com: „ASUS s-a prins!”
ASUS MemoPad

AndroidandMe.com: „ASUS s-a prins!”

Piața tabletelor a crescut impresionant de mult în ultimul timp. Fiecare companie de profil IT abordează acest segment al pieței într-un mod diferit. Nu este greu să ne dăm seama care are mai mult succes, putem să aruncăm un ochi la numărul de vânzări și la popularitate.

ASUS a prezentat la CES 2012 noua tableta de 7 inci – MeMO. Noua tabletă etalează o arhitectură hardware impresionantă – un procesor NVidia Tegra 3 quad-core și memorie RAM de 1GB – vine cu noua varianta a sistemului de operare Android 4.0  Ice Cream Sandwich. Nu e nevoie de argumente suplimentare pentru a ne da seama că MeMO se încadrează în produsele Android de primă clasă. Cu toate acestea, va fi comercializată la prețul de $250.

ASUS MemoPad

Anthony Domanico de la AndroidandMe.com spune că acest lucru are o explicaţie simplă – ASUS  s-a prins cum funcționează lucrurile. Utilizatorii de tablete vor să își înlocuiască laptop-ul, dar nu cu un gadget la același preț. Drept urmare, tableta ar trebui să se situeze la nivelul prețului unui netbook și nu al unui notebook. Redactorul menționează că astfel se explică succesul de care s-au bucurat produsele implementate si lansate după criteriile acestei filosofii.

Vă invităm să citiți articolul în întergime pe AndroidandMe.com.