HomeStiriUn caracter practic – Laptopul de business ASUSPRO B8230
ASUSPRO B8230

Un caracter practic – Laptopul de business ASUSPRO B8230

Laptopurile de business sunt instrumente de lucru, fiabile și performante, care trebuie să îndeplinească fiecare cerință a unui profesionist, mai ales atunci când se află în momente ce nu suportă amânări, cum ar fi o întâlnire de afaceri sau o prezentare importantă pentru companie.

Construit pentru business

ASUSPRO B8230 este un laptop robust, compact, cu un aspect sobru ce se potrivește perfect cu un costum negru sau cu un taior, în cazul doamnelor. ASUS a avut grijă ca B8230 să funcționeze perfect în orice scenariu, iar aici nu ne referim la doar la aplicațiile solicitante ci și la situațiile ce pot apărea în activitatea de zi cu zi a unui profesionist.

Spre exemplu, ASUSPRO B8230 beneficiază de o ieșire VGA, ignorată pe alte modele, dar foarte utilă atunci când laptopul trebuie conectat la un proiector de generație mai veche. Conectorul RJ45 este, de asemenea, foarte util, ASUSPRO B8230 având posibilitatea de a profita de conexiunile de mare viteză.

Laptopul de business ASUSPRO B8230

Din punct de vedere hardware, ASUSPRO B8230 este motorizat de un procesor Intel Core i7 din generația a șasea, cu patru nuclee fizice tactate la frecvența de 2.6GHz. Cei 12GB de memorie RAM asigură suficient spațiu pentru desfacerea aplicațiilor obișnuite de business și chiar a celor de prelucrare grafică.

Măsuri sporite de securitate

Securitatea datelor este foarte importantă pentru oamenii de afaceri iar ASUS a insistant asupra acestui aspect, acordându-i o atenție deosebită. B8230 a fost echipat cu câteva caracteristici importante în acest sens. Cititorul de amprente, montat în partea dreaptă pentru a fi la îndemână, oferă o modalitate sigură pentru autentificarea utilizatorului, analizând tiparul unic al pielii degetului. Datorită tehnologiilor de scanare avansate, amprenta este citită chiar și atunci când degetul este ud, transpirat sau a acumulat urme de grăsime.

Trusted Platform Module (TPM) este un chip hardware integrat pe placa de bază care adaugă nivel suplimentar de protecție. Acesta criptează informațiile și îmbunătățește securitatea generală a sistemului. Datele sunt stocate pe un SSD de 512GB furnizat de Hynix, rezistent la șocurile mecanice imposibil de evitat de omul modern din mediul urban.

ASUSPRO B8230

ASUSPRO B8230

Pe lângă portabilele dedicate oamenilor de afaceri, ASUS oferă și soluții de administrare a infrastructurii. Cu ajutorul soluțiilor ASUSPRO Business, administratorul poate verifica fiecare calculator dintr-o rețea și poate întocmi un raport despre configurația fiecărei unuități. Inventariere componentelor este utilă atunci când se dorește upgrade-ul sistemelor sau identificarea anumitor module hardware.

Preț și disponibilitate

ASUSPRO B8230 va fi disponibil și în țara noastră. Versiunea B8230UA-GH0050R cu licență Windows 10 Professional (64bit) va avea un preț aproximativ de 5500 lei (TVA inclus).