HomeStiriZenPad 10 Z300CNL ne pune internetul 4G la îndemână
ASUS ZenPad 10 Z300CNL

ZenPad 10 Z300CNL ne pune internetul 4G la îndemână

ZenPad 10 Z300CNL este una dintre cele mai elegante tablete ASUS din noua generație. Inspirată de filosofia Zen, noua tabletă ASUS ZenPad 10 îmbină armonia cu funcționalitatea. Liniile sunt curate, elegante, iar textura ce imită pielea naturală inspiră luxul și rafinamentul. O ramă cu accent metalic îmbină partea frontală cu partea din spate, având un rol atât estetic cât și practic.

Tableta este motorizată de un chipset Intel Z3560 ce integrează patru nuclee de procesare pentru un răspuns prompt și o rulare fluidă a celui mai nou sistem de operare de la Google: Android 6.0 Marshmallow.

ASUS ZenPad 10 Z300CNL

ASUS ZenPad 10 Z300CNL

Intel Z3560 este un chipset a cărui fiabilitate este dovedită, fiind implementat pe mai multe modele de la ASUS, incluzând aici și celebrul telefon ZenFone 2 Deluxe. Intel a reușit să obțină un consum scăzut de energie prin utilizarea fotolitografiei pe 22 nanometri și a unor tehnologii ce reduc frecvența de lucru în funcție de încărcarea procesorului.

Lângă cele patru nuclee de procesare, tactate la frecvența de 1.83GHz, ASUS a montat 2GB de memorie RAM, astfel încât aplicațiile frecvent rulate de utilizatori să fie disponibile în orice moment, fără latențe.

Prezentare ASUS ZenPad 10 Z300CNL

La prima vedere, ecranul IPS cu diagonala de 10.1 inci pare unul obișnuit, însă, după o perioadă de utilizare, vom observa o serie de avantaje pe care acesta le oferă. În primul rând suprafața este tratată oleofobic, adică nu reține amprentele, iar laminarea completă oferă un grad crescut de rezistență. Suprafața capacitivă acceptă până la 10 atingeri simultane, permițând inginerilor de la ASUS să dezvolte o mulțime de elemente de gestică, reunite sub un singur nume – ZenMotion.

Utilizatorii de tablete își doresc să fie tot timpul conectați la internet, rețele de date din toată lumea fiind în continuă dezvoltare. Noua tabletă oferă un slot micro SIM pentru conexiuni 4G, acolo unde sunt disponibile.

ZenPad 10 Z300CNL stă foarte bine și pe partea audio. Sunetul stereo emis de cele două difuzoare este transformat într-o experiență virtual surround pe 7.1 canale.

Cei care vor achiziționa această tabletă vor primi din partea ASUS un spațiu de 100GB în Google Drive, disponibil gratuit timp de doi ani.