HomeProduseLaptopuriZenBook Duo 14: Productivitate crescută pe un laptop de dimensiuni reduse
ZenBook Duo UX482

ZenBook Duo 14: Productivitate crescută pe un laptop de dimensiuni reduse

Configurațiile ce impulsionează productivitatea și facilitează fluxurile de lucru sunt bazate pe sisteme puternice, rapide, cu latențe reduse, conectate la mai multe monitoare. Viteza conexiunii la Internet este un alt punct pe care utilizatorii profesioniști îl au în vedere atunci când vor să-și ușureze munca. Din păcate, aceste sisteme voluminoase, conectate la numeroase cabluri, nu ne pot însoți oriunde ne deplasăm. ASUS înțelege cerințele utilizatorilor profesioniști și oferă portabile deosebite, ce au ajuns la un nivel de rafinament greu de anticipat în urmă cu câțiva ani.

Productivitate crescută cu un portabil de 14 inchi

ZenBook Duo 14 este un laptop cu diagonala de 14 inchi, bazat de o configurație de ultimă oră, ce dispune suplimentar de un al doilea ecran. Portabilul este construit în jurul unui procesor Intel Core i7 de generația a 11-a, cu multiple nuclee și frecvențe de până la 4,7 GHz, a graficii Intel Iris Xe și a unei cantități de 32 de GB RAM. Ecranul secundar, denumit ScreenPad Plus, are diagonala de 12,6 inchi și se întinde deasupra tastaturii, sub ecranul principal.

ZenBook Duo 14 introduce un mecanism de înclinare a ecranului secundar ScreenPad Plus. Acest ecran tactil secundar cu lățime completă, care are o rezoluție de 3840 x 1100 și o luminozitate mai mare, de 400 de niți, se înclină automat în sus cu până la 7° în ZenBook Duo 14, reducând strălucirile și reflexiile pentru o lizibilitate îmbunătățită.

Software-ul actualizat Screen Xpert 2, care rulează pe ScreenPad Plus, include o colecție de aplicații noi sau actualizate, care ajută la îmbunătățirea productivității. Este și cazul noii funcții Window Flick, care le permite utilizatorilor să mute ferestrele de pe un ecran pe altul. Popularul utilitar Task Group beneficiază de un design actualizat, astfel încât utilizatorii pot vedea dintr-o privire Grupurile de Task-uri și pot activa instantaneu modurile de lucru prin lansarea simultană a diverselor aplicații cu o singură apăsare.

Deși este extrem de subțire, numai 16,9 mm, ZenBook Duo 14 beneficiază de sistemul termic AAS Plus, care optimizează performanțele sistemului de răcire.

ZenBook Duo UX482

ZenBook Duo UX482

Un laptop ce are ca scop creșterea productivității trebuie să dispună de porturi rapide. Duo 14 are multiple porturi de înaltă performanță, inclusiv o pereche de porturi Thunderbolt 4 USB-C. Acestea suportă Power Delivery și DisplayPort, iar lățimea de bandă de 40 Gbps permite utilizatorilor conectarea unui ecran 8K extern sau a două ecrane 4K UHD. ZenBook Duo 14 include, de asemenea, WiFi 6 îmbunătățit cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium.

Cel mai bun laptop pentru multi-tasking: ASUS ZenBook Duo 14