HomeTehnologii6 trucuri simple pentru Nexus 7
Nexus 7

6 trucuri simple pentru Nexus 7

Se pare că Nexus 7 a demonstrat utilizatorilor că este o tabletă foarte versatilă capabilă să satisfacă multe scenarii de utilizare și care poate îmbunătăți substanțial modul de lucru al posesorului. Dacă până acum am mai vorbit despre mici trucuri care îmbunătățesc perfomanțele, dar de data aceasta articolul discută despre personalizarea tabletei.

Dimensiunea implicită a textului afișat de Nexus 7 poate să nu fie tocmai pe gustul vostru, dar se poate modifica. Pentru a face acest lucru trebuie să accesați Settings, apoi Display și Font Size. Puteți alege dintre Small, Normal, Large și Huge. Puteți modifica și textul din documente dacă mergeți la Settings → Accessibility și alegeți Large Text. Este o modificare simplă, dar poate avea un efect foarte benefic ochilor dumneavoastră.

Încă un truc de folos pentru Nexus 7 este Airplane Mode. Ca să evitați momentul când chiar veți avea nevoie de această setare, este recomandat să o căutați în prealabil. Se află în Settings, trebuie să accesați More în Data Usage și acolo veți vedea Airplane Mode. Cu un tap pe ecran, activați modul care dezactivează rețelele.

Dacă tot am văzut că apelăm destul de des la meniul de setări, vă vom spune și că cel mai ușor accesați Settings dacă trageți de bara de notificări. Meniul afișat are o pictogramă Settings.

Nu în ultimul rând, trebuie să vă mutați widget-urile pe ecran. Nu numai pentru că se poate, dar și pentru că astfel vă puteți personaliza ecranul. Pentru a muta o pictogramă pe homescreen, trebuie doar să țineți degetul pe ea și s-o poziționați unde se potrivește cel mai bine. Puteți să ajustați și dimensiunea unei pictograme dacă țineți degetul pe ea până apare o linie albastră ce înconjoară muchiile. Apoi puteți să modificați dimensiunea widget-ului după propriul plac.

Puteți să adăugați și directoare pe homescreen pentru a vă putea accesa mai ușor aplicațiile grupate în foldere. Trebuie doar să așezați pictograma unei aplicații acolo unde deja există una pe homescreen și veți avea un folder format automat.

 

Nexus 7