HomeProduse5 motive să alegi ZenFone 3 Max

5 motive să alegi ZenFone 3 Max

La ora cinci după amiază telefonul tău are sub 30% baterie? Ai ieșit cu prietenii și vrei să prinzi ultimul joc pe telefon, dar bateria e atât de descărcată, încât nu se mai poate conecta la rețea. Colegul cu care ai ieșit  la masă are telefonul descărcat și a uitat bateria externă acasă? Acestea nu sunt situații excepționale. Ni se întâmplă frecvent celor mai mulți dintre noi, fiind o reală problemă a telefoanelor din ziua de azi.

Nu e cazul să vă mai îngrijorați, pentru că există o soluție: ZenFone 3 Max! Bateria supradimensionată de 4130mAh a telefonului ZenFone 3 Max oferă energie pentru nu mai puțin de 4 zile de utilizare obișnuită și autonomie extinsă pentru lucru și joacă. E doar unul dintre numeroasele lui avantaje… Citește mai departe să afli 5 motive importante pentru a alege ZenFone 3 Max ca următorul tău telefon.

1. Nu este doar mare, este MAX!

Nu ar fi demn de numele de Max, dacă nu ar avea o baterie foarte mare și o autonomie extinsă, ce acoperă  nu mai puțin de patru zile de utilizare obișnuită!

Autonomia mărită face parte deja din tradiția modelelor ZenFone 3 Max. Asemeni modelului ZenFone Max, noul ZenFone 3 Max oferă o perioadă de așteptare de până la 38 de zile, având modului 4G activat.

Ai putea să navighezi pe internet timp de 19 ore cu modului Wi-Fi pornit sau să asculți muzică timp de 72 de ore în mod continuu, cu o singură încărcare. Poți descărca mii de piese și clipuri video pe care le poți urmări oricând, pentru că ZenFone 3 Max are tot timpul energie.

ASUS ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max

2. Ai energie pentru tine, dar și pentru prietenii tăi!

Imaginează-ți că ești la o petrecere sau la un eveniment, iar un prietene vrea să-ți arate ceva pe telefon, dar rămâne fără baterie fix în acel moment. Cu ZenFone 3 Max, ești pregătit să-l ajuți, pentru că bateria supradimensionată și portul reversibil permit reîncărcarea altor telefoane. Utilizând adaptorul USB OTG din pachet, poți conecta telefonul tău ZenFone 3 Max la alte dispozitive portabile, folosindu-l întocmai ca pe o baterie externă. 

Energie prin portul reversibil

Energie prin portul reversibil

3. Joci și vezi filme fără întrerupere!

Atunci când urmărești filmul preferat sau ești prins în acțiunea unui joc, îți dorești ca acestea să nu se termine nicodată. ZenFone 3 Max îți oferă toată energia necesară pentru a duce la bun sfârșit misiunile de lungă durată.

Divertismentul este susținut de un ecran superb cu diagonala de 5.5 inci și rezoluția FullHD. Rama extrem de subțire, de numai 2.25mm, oferă un raport ecran/corp de 77.5%, ZenFone 3 Max fiind un telefon suplu și elegant.

ASUS ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max

 4. Poți extinde și mai mult autonomia prin optimizări automate inteligente!

Chiar și atunci când are modulul 4G activat, ZenFone 3 Max reușește să atingă o autonomie în standby de până la 38 de zile! Sau chiar mai mult, dacă este utilizat standardul 3G. Deci e foarte simplu ca puternicul ZenFone 3 Max să fie gata de lucru chiar și după câteva zile în care a fost folosit foarte puțin.

Modul Super Saving reușește performanța de a extinde autonomia cu până la 30 de ore, chiar și atunci când bateria se află la un nivel de încărcare de numai 10%.

ASUS ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max

5. Ai performanțe de top!

Nu în ultimul rând, ZenFone 3 Max este un telefon performant, echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430. Performanțele sale înalte sunt însoțite de o eficiență energetică extraordinară și de o cameră video ce permite înregistrarea clipurilor video la rezoluție FullHD cu un consum minim de energie. Având până la 3GB de memorie RAM, ZenFone 3 Max va rula toate aplicațiile tale favorite, fără latențe și fără să încetinească pentru niciun moment.

ASUS ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max este un telefon solid, cu autonomie extinsă, echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430 ce integrează opt nuclee. Grafica Adreno 505 și cei 3GB de memorie RAM garantează o rulare fluidă a celor mai pretențioase jocuri pentru mobil.

Ecranul IPS cu rezoluție FullHD (1920 x 1080) are o luminozitate de 450nits și un filtru pentru reducerea emisiei de lumină albastră, nocivă pentru ochi. Sticla conturată 2.5D completează formele rotunjite ale telefonului. Sticla conturată 2.5D completează formele rotunjite ale telefonului, iar designul metalic îi conferă un aspect premium.

Urmărește și un video unboxing: