HomeStiri5 aplicații de productivitate pentru ZenPad 10
ASUS Zenpad 10.1

5 aplicații de productivitate pentru ZenPad 10

Tableta ASUS ZenPad 10 este un excelent instrument de productivitate, oferind acces neîngrădit la fluxul informațional din companie, în timp util, oriunde v-ați afla. Interfața tabletei este special creată pentru a înlesni accesul la aplicațiile pe care utilizatorul le consideră cu adevărat utile.

ASUS ZenUI oferă peste 1.000 de elemente îmbunătățite, comparativ cu interfața Android standard. Experiența de utilizare este mai simplă, cu un aranjament nou și elegant al elementelor grafice ce extinde spațiul liber și sporește claritatea, plasând informația de care ai nevoie în prim plan.

ASUS Zenpad 10.1

ASUS Zenpad 10.1

ASUS a selectat 5 aplicații de productivitate destinate profesioniștilor din companiile mici și mijlocii care doresc să-și eficientizeze activitatea.

Todoist permite accesarea sarcinilor din orice loc, utilizatorul având posibilitatea de a colabora cu colegii săi.
Sunrise calendar este special creat pentru Google Calendar, Exchange și iCloud, dar se poate conecta și cu Facebook, Evernote, Foursquare, TripIt, Todoist, Trello.
Trello este o aplicație de productivitate foarte cunoscută, sarcinile de lucru fiind ușor de creat și de urmărit.
Slack pune la un loc toate comunicațiile echipei, sarcinile de lucru și mesajele circulând în timp real.
Dropbox este cel mai cunoscut serviciu cloud ce permite stocarea, partajarea și acesarea fișierelor din orice loc al planetei unde există o conexiune la internet.

Puteți afla mai multe despre cele 5 aplicații de productivitate urmărind clipul de mai jos.

5 aplicații de productivitate pentru ZenPad 10