HomeProduseLaptopuriVideo: ROG Zephyrus S GX502 în detalii
ROG Zephyrus S GX502

Video: ROG Zephyrus S GX502 în detalii

Republic of Gamers Zephyrus S este o demonstrație de forță dar și un exemplu de măiestrie inginerească. Principala provocare în construcția noii serii Zephyrus S a fost problema temperaturilor înalte generate de procesor și de acceleratorul grafic. În sistemele voluminoase acest lucru este rezolvat prin montarea unui radiator voluminos și a unor ventilatoare cu diametru mare. În laptopurile de gaming ultrasubțiri acest lucru nu este posibil, spațiul fiind o constrângere puternică. Limitarea puterii acceleratorului grafic prin reducerea frecvențelor și a tensiunii de alimentare nu a fost o opțiune pentru Republic of Gamers, prin urmare s-a insistat foarte mult pe perfecționarea sistemului de răcire.

VEZI OFERTA ONLINE

Laptopul este adaptat pentru a-i satisface atât pe jucătorii avansați, cât și pe creatorii de conținut profesional. Carcasa este întărită cu ranforsări interne sub formă de fagure mai ales în zone în care trebuie să suporte frecvent sarcini mari. Aliajul de magneziu, utilizat la fabricarea carcasei, este ușor și rezistent, contribuind la calitatea generală a produsului. Zephyrus S GX502 rezistă la torsiuni, având o construcție solidă, iar acoperirea exterioară fină conferă o senzație plăcută la atingere.

Prezentare video: ROG Zephyrus S GX502

Portabilul poate fi echipat cu ecranul de 240Hz/3ms, validat PANTONE, pentru sportul electronic. Frecvența plăcii grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 poate să crească până la 1540MHz cu ROG Boost în modul Turbo, grație sistemului avansat de răcire AAS. Jucătorii se vor putea bucura de o acțiune fluidă la un număr ridicat de cadre pe secundă în meciurile de mare intensitate.