HomeProduseLaptopuriIntră în acțiune ca un profesionist!
ROG Strix Scar III

Intră în acțiune ca un profesionist!

Jocurile pe calculator nu înseamnă doar un timp plăcut petrecut în fața calculatorului, de multe ori orgoliile sau aprecierile celor din jurul tău îți influențează foarte mult stilul de joc. Cum înfrângerea nu e una dintre opțiuni, toată atenția ta și tot efortul tău mental se va duce spre obținerea unui rezultat favorabil, care să te urce pe primele locuri ale clasamentului.

Vezi oferta pentru ROG STRIX G531 SCAR III

Obținerea unor rezultate bune este influențată de deciziile tale. O apăsare pe trăgaci efectuată atunci când trebuie, o mișcare de trupe sau un detaliu care îți sare în ochi duc la o victorie meritată. Atunci când intri în acțiune, adversarii tăi vor simți pe pielea lor acest lucru, mai ales dacă ai echipamentul potrivit.

Laptopul ROG Strix SCAR III aduce precizie acolo unde e necesar

Laptopul ROG Strix SCAR III îți oferă o experienta rapidă și cursivă în orice scenariu de utilizare, de la cele mai noi jocuri la activitățile obișnuite. Soluția grafică de ultimă generație NVIDIA GeForce RTX, accelerata până la 1540MHz în modul Turbo face posibilă o experiență incredibil de cursivă în jocuri.

Puternicul procesor Intel Core de Generația 9, combinat cu până la 32GB de memorie RAM DDR4-2666 nu întâmpină nicio problemă, indiferent de scenariul de utilizare. Echipat cu o unitate SSD M.2 NVMe de până la 1TB și o soluție SSHD FireCuda de 1TB, sistemul oferă atât viteza cât și spațiul necesar pentru a-ți putea accesa întreaga colecție de jocuri oriunde te-ai afla.

ASUS a lucrat cu cele mai bune echipe din sportul electronic și a ținut cont de părerile primite de la jucătorii profesioniști. Ratele de refresh înalte, de 240Hz, regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile foarte dinamice. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapidă; timpul de răspuns de 3ms de la gri la gri se potrivește cu cel al panoului de 240Hz și reproduce imagini clare în mișcare, cu un minim de blur sau remanență. Opțiunile pentru procesor ajung la Intel Core i9-9880H, cu opt nuclee, care adaugă capacități multitasking ce pot ajuta la gaming și streaming pe același sistem.

Designul noului ROG Strix SCAR III este rezultatul colaborării dintre ASUS și BMW Designworks Group, captând privirea cu zonele reliefate ce se întind pe mijlocul laptopului până în partea inferioară. Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

ROG Keystone

ROG Keystone

Cheia fizică ROG Keystone creează o legătură mai strânsă cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC oferă acces la profilurile salvate în panoul Armoury Crate și oferă acces la Shadow Drive, o zonă ce ascunde și criptează fișierele importante.