HomeStiriCum arată viitorul laptopurilor de gaming? ROG și BMW Group Designworks detaliază proiectul FaceOff

Cum arată viitorul laptopurilor de gaming? ROG și BMW Group Designworks detaliază proiectul FaceOff

Republic of Gamers a contribuit prin laptopurile sale la obținerea celei mai bune experiențe de gaming pe PC și privește în viitor spre noi produse și concepte menite să satisfacă pretențiile tot mai mari ale jucătorilor profesioniști.Atingerea unui nivel ridicat competițional presupune antrenament pe cele mai bune dispozitive de gaming, iar Republic of Gamers știe cel mai bine acest lucru.

Prin proiectul FaceOff, ROG și BMW Group Designworks urmăresc viitorul laptopurilor de gaming, evocând caracterul dual al activității unei persoane, ce implică deopotrivă muncă și divertisment.

Colaborarea a demarat cu aproape un an în urmă prin cercetările inițiale din cadrul Centrului de Design ASUS din Taipei. A fost studiată activitatea și fundamentul diferitelor firme de creație și s-a indentificat o potrivire perfectă cu BMW Designworks Group, care are o istorie de 25 de ani.

Republic Of Gamers este marca originală de hardware pentru jocurile PC. Facem laptopuri de gaming de treisprezece ani. Acest tip de moștenire și pasiunea noastră pentru jocuri ne fac un partener unic cu care să lucrezi”, a spus Vivian Lien, Global Head of Marketing, Gaming Systems BG

Designworks are o istorie bogată oferind o mulțime de lucruri diferite. De la „design auto” la „design de produs”. Astăzi acoperim în mare măsură și designul interacțiunii cu utilizatorul și designul de interfețe. Puterea noastră este capacitatea de a vedea cu adevărat o problemă din perspective diferite. Acest lucru înseamnă întotdeauna un plus când vine vorba de proiectarea produsului”, a declarat Won Kyu Kang, Creative Director la Automobile BMW Group Designworks.

Pentru mine, acest proiect a fost o oportunitate pentru a integra emoția într-un produs. Cred că am atins un anumit nivel de a arăta două soluții diferite două rezultate complet diferite. Acesta reprezintă un efort de design holistic care include toate disciplinele și capacitățile noastre și le aduce împreună și le mixează într-un obiect fizic”, a spus Siddharta Lizcano, Creative director, interaction design, BMW Group Designworks.

Află povestea colaborării între ROG și BMW Group Designworks, urmărind un videoclip despre proiectul de design ROG Face Off:

ROG și BMW DESIGNWORKS lucrează la laptopul viitorului

Galerie foto: ROG și BMW DESIGNWORKS urmăresc viitorul laptopurilor de gaming