HomeProduseLaptopuriCe este și cum se folosește ASUS ScreenPad Plus?!
ASUS ZenBook Pro Duo

Ce este și cum se folosește ASUS ScreenPad Plus?!

Noul notebook ASUS ZenBook Pro Duo a introdus un element diferit în segmentul portabilelor consumer. ASUS ScreenPad Plus este un ecran secundar, amplasat deasupra tastaturii, ce funcționează ca o extensie a ecranului principal. Suprafața suplimentară oferintă de ScreenPad Plus poate fi folosită împreună cu afișajul principal sau în completarea acestuia, într-un mod similar cu o configurație multi-monitor.

În cazul modelului ASUS ZenBook Pro Duo, ecranul touchscreen secundar are diagonala de 14 inci și îmbunătățește capacitățile interactive oferite de originalul ASUS ScreenPad.

ASUS ScreenPad Plus – Prezentare generală

ScreenPad Plus oferă posibilități de creație nelimitate pentru creatorii de conținut, permițând îmbunătățirea fluxurilor de producție și multitasking-ul facil. Acesta este integrat perfect cu ecranul principal, iar software-ul ScreenXpert integrat include o largă selecție de aplicații utile, instrumente și utilitare ce le permit utilizatorilor să se bucure de eficiența ScreenPad Plus.

Ecranul OLED 4K UHD își taie respirația!

ASUS ZenBook Pro Duo dispune de un ecran OLED 4K UHD (3840 x 2160) pentru efecte vizuale ce-ți taie respirația și un touchpad cu funcție duală. Ecranul ASUS NanoEdge are o ramă foarte îngustă pe cele patru laturi pentru efecte vizuale captivante și o formă compactă. Noua culoare Celestial Blue îi conferă notebook-ului ZenBook Pro Duo o notă sofisticată, atemporală. Acesta este decorat cu o versiune unică, asimetrică, a finisajului metalic inspirat de filosofia Zen: un detaliu de design intrigant care îi conferă lui ZenBook Pro Duo o identitate inconfundabilă.

Varianta de 14 inci, ZenBook Duo UX481 beneficiază de un ecran NanoEdge FHD cu ramă foarte îngustă pe cele patru laturi și un ScreenPad Plus FHD. Aceasta are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 și grafică GeForce MX250. Performanța extremă este furnizată de procesoarele Intel Core din generația a 9-a, combinate cu până la 32GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, cu stocare ultra-rapidă oferită de SSD-urile PCIe 3.0 x4 de până la 1TB.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ZenBook Pro Duo în țara noastră

Portabilele ZenBook Pro Duo vor fi disponibile în țara noastră de la sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2019. Prețurile vor porni de la 12000 de lei (cu toate taxele incluse) în cazul lui UX581, respectiv de la 5500 de lei pentru UX481.