HomeStiriImpresii despre telefonul de gaming ROG PHONE
ROG Phone

Impresii despre telefonul de gaming ROG PHONE

ROG PHONE a marcat începutul unei noi ere în gamingul mobil prin tehnologia pe care o oferă și prin ecosistemul divers aflat la dispoziția utilizatorului. ADN-ul lui special conceput pentru jocuri, emblematic pentru marca Republic of Gamers, ROG PHONE depășește orice limită, atingând performanțe la care rivalii nici măcar nu visează.

ROG PHONE este construit pe baza unei platforme mobile Qualcomm Snapdragon 845 ce lucrează la frecvențe ridicate grație unei răciri speciale. Acceleratorul video Adreno 630 este o adevărată forță în domeniul jocurilor, performanțele sale grafice depașindu-le pe cele ale generației anterioare cu până la 30%. ROG Phone include de asemenea interfețe de conectivitate wireless ultra-rapide, cum ar fi Cat 18 LTE și cea mai recentă soluție WiFi de clasă gigabit 802.11ad.

Camera de vapori unică, GameCool, cu AeroActive Cooler detașabil pentru o răcire extra, susține un framerate ridicat, fără blur, în timp ce ecranul AMOLED redă imagini la o rată de refresh de 90Hz și un timp de răspuns de 1ms pentru efecte vizuale HDR incredibile.

După o primă sesiune de hands-on și gaming folosind toate accesoriile lui ROG PHONE, Dan Cadar (ZONA IT), Victoria Giorgiana (victoriagiorgiana.com), Cătălin Nițu (Go4it.ro) și Alex Stănescu (Mobilissimo.ro) ne-au împărtășit câteva impresii despre telefonul de gaming!

Impresii despre telefonul de gaming ROG PHONE

Aflați mai multe despre ROG PHONE și ofertele accesibile în România accesând pagina: https://rogphone.ro/