HomePrezentari videoPrezentare: ZenFone Max Pro M2
Prezentare ZenFone Max Pro M2

Prezentare: ZenFone Max Pro M2

Telefoanele fără autonomie sunt puse la colț de utilizatorii ce preferă să știe că pot avea oricând la îndemână un model pe care se pot baza. Energia este esența lumii noastre, iar timpul cea mai prețioasă resursă.

ASUS ZenFone Max Pro (M2) este un telefon care îți oferă mai multă energie și o autonomie mai îndelungată, ca tu să ai la îndemână toate instrumentele de comunicare, chiar și după o zi foarte aglomerată. Seria Max a devenit faimoasă tocmai pentru modelele cu baterie supradimensionată și autonomie ridicată. Astăzi, noile telefoane profită din plin de tehnologia avansată și de ajustările ce au permis un consum redus de energie. Drept urmare, valorile pe care le avem disponibile odată cu ZenFone Max Pro sunt pur și simplu incredibile. Urmărește prezentarea video!

Prezentare video ZenFone Max Pro M2

Începutul anului 2019 ne aduce noul telefon ZenFone Max Pro (M2), o actualizare a popularului model M1, competitiv din punct de vedere al prețului, ce oferă performanțe rapide, autonomie mai ridicată, durabilitate și camere mai bune.

Din punct de vedere tehnic, Max Pro (M2) se bazează pe o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 660, eficientă din punct de vedere energetic, ce are în spate o baterie puternică de 5000mAh. Telefonul poate rula non-stop filme sau clipuri de pe YouTube și este ideal pentru navigarea pe Internet. Chiar și după o zi plină de astfel de activități, Max Pro (M2) are suficientă energie pentru a verifica aplicațiile de comunicații sau social media, fără ca utilizatorul să fie nevoit să-l reîncarce. Altfel, telefonul poate rezista până la 35 de zile în regim de așteptare, fiind unul dintre modelele cu cea mai mare autonomie pe care le puteți găsi astăzi pe raftul magazinelor. Mai mlt, utilizatorii se pot juca pe telefon timp de până la 10 ore, se pot bucura de clipurile de pe Youtube timp de până la 19 ore sau să navigheze online prin Wi-Fi, până la 23 de ore.

Descoperă noul ZenFone Max Pro (M2) ZB631KL!

Când vine vorba de ASUS ZenFone Max Pro (M2) bateria nu înseamnă totul. Sistemul de camere este mai bine pus la punct și produce fotografii portret cu efect de câmp, așa numitul bokeh. Camerele duale utilizează un senzor principal Sony IMX486, de înaltă rezoluție, cu sensibilitate ridicată.

Ecranul de 6,3 inci, cu format lat de 19:9, și rezoluție FHD+ este pur și simplu uimitor. Ecranul de înaltă calitate are acoperire de 94% a spectrului de culoare NTSC și se remarcă prin luminozitatea de 450cd/mp și contrastul de 1500:1, imaginile redate fiind mai clare și mai vii. Pentru o experiență audio deosebită, ZenFone Max Pro (M2) utilizează un difuzor cu cinci magneți cu o bobină metalică, pusă în mișcare de un amplificator inteligent cu distorsiuni reduse, ce oferă un sunet puternic și detaliat.

ASUS ZenFone Max Pro (M2)

ZenFone Max Pro (M2) este primul telefon din clasa sa care utilizează cea mai nouă sticlă premium Corning Gorilla Glass 6, ce este concepută să supraviețuiască unei căderi de un metru pe o suprafață dură și este de două ori mai bună decât generația precedentă Gorilla Glass 5.

Telefonul este foarte practic în activitatea de zi cu zi, ZenFone Max Pro beneficiind de un sertar triplu cu loc pentru două carduri SIM și unul microSD. Memoria poate fi extinsă cu acest card microSD fără să renunțați la unul dintre SIM-ul, așa cum se întâmplă în cazul altor modele. ZenFone Max Pro (M2) este primul ZenFone ce apelează la finisajele Wave, un efect optic dinamic și rafinat, creat prin utilizarea unei acoperiri în 16 straturi. Designul 3D, curbat, din partea din spate nu este numai confortabil, ci și elegant.

ASUS ZenFone Max Pro (M2) rulează sistemul de operare Android, în forma sa simplă, fără aplicații software pe care unii utilizatori le-au considerat inutile. ASUS a luat această decizie tocmai în urma feedback-ului primit de la utilizatori, lăsându-i pe aceștia să-și instaleze din Google Play aplicațiile pe care și le doresc.