HomeCum să...Tutorial: ASUS ScreenPad – intrări mai eficiente!
ASUS ScreenPad Launcher

Tutorial: ASUS ScreenPad – intrări mai eficiente!

ASUS ScreenPad este o alternativă cu totul nouă pentru introducerea datelor, atât de nouă încât are nevoie de o perioadă de explorare a posibilităților pe care le poate oferi. ScreenPad este în esență un Windows Precision Touchpad (PTP) ce are în spatele său un ecran FHD interactiv, cu diagonala de 5,5 inci. Acest ecran suplimentar degrevează interfața grafică principală de elemente care ar fi aglomerat ecranul principal, păstrând mai mult spațiu pentru informațiile principale. Spre exemplu, butoanele de control pentru playerul media pot fi așezate pe ScreenPad, utilizatorul având posibilitatea să le acceseze în timp ce lucrează neabătut în Microsoft Office.

ASUS ScreenPad se adaptează și este într-o continuă evoluție, fiecare producător de software dezvoltând propria interfață grafică pentru ScreenPad.

ScreenPad recunoaște scrisul de mână, facilitând activitățile productive. Aplicația Adobe Sign le permite utilizatorilor să semneze digital documentele PDF, fără a mai fi necesar să fie scanată o semnătură făcută cu pixul pe hârtie. Aflați mai multe despre posibilitățile aduse de ASUS ScreenPad vizionând clipul de mai jos.

Tutorial: ASUS ScreenPad – intrări mai eficiente!

Asus ZenBook Pro UX580 este unul dintre primele modele care integrează ScreenPad. Laptopul din segmentul premium stabilește un nou mod de a interacționa cu sistemul. ZenBook Pro UX580 integrează un procesor Intel Core i9 și o placă video NVIDIA GTX 1050 Ti, alături de 16GB de memorie RAM. Descoperă noul portabil ASUS ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad urmărind clipul de mai jos.

Prezentare: ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad