HomeStiriGaming la purtător – ROG Phone
ROG Phone

Gaming la purtător – ROG Phone

ROG Phone este cel mai dorit telefon al acestui sfârșit de an. Fiind o combinație dintre un telefon subțire, foarte inteligent, și o consolă portabilă, ROG Phone aduce cele mai captivante jocuri la îndemâna utilizatorului, fără cabluri, fără dispozitive voluminoase, fără alte bătăi de cap.

Telefonul urmează să intre pe piața românească chiar din acest an și va avea prețuri cuprinse între 5500 lei (cu TVA) pentru versiunea cu stocare de 512GB și accesoriul AeroActive Cooler și 10.000 lei pentru telefonul echipat cu toate accesoriile.

De ce e mai puternic ROG Phone decât orice alt telefon existent?

ROG Phone este cel mai puternic telefon din lume, ce poate fi cumpărat de un utilizator obișnuit. La fel ca alte telefoane cu preț similar, ROG Phone integrează o platformă mobilă Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 și până la 8GB de memorie RAM. Spre deosebire de concurență, ROG Phone funcționează la o frecvență mai mare datorită sistemului de răcire GameCool 3D cu cameră de vapori.

ROG Phone

ROG Phone

Platforma mobilă Snapdragon 845 este complet reconcepută cu grafica Adreno 630, optimizată pentru jocuri, este proiectată pentru viteză, minimizând reglarea termică și maximizând eficiența bateriei, astfel încât utilizatorii să se poată juca mai mult timp.
Ecranul AMOLED cu efecte vizuale HDR este cel mai bun din industrie având timp de răspuns de 1ms și o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Modificări speciale pentru gaming

Designul confortabil al telefonului include porturile unice montate pe lateral, două butoane virtuale AirTriggers, cu senzor Ultrasonic, programabile, cu răspuns tactil avansat – ce le permite jucătorilor să se concentreze la joc, oferindu-le abilitățile necesare pentru dominarea totală.

ROG Phone

ROG Phone

O gamă unică de accesorii de extensie îmbunătățesc mai departe experiența ROG Phone: opționalul TwinView Dock pentru modurile dual-screen, Mobile Desktop Dock pentru gaming în stil desktop și controlerul Gamevice cu WiGig Dock ce utilizează Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari. Alte inovații aduse de ROG Phone includ iluminatul ASUS Aura RGB și suportul Aura Sync, plus ASUS HyperCharge o tehnologie de încărcarea directă pentru o încărcare la temperatură redusă a bateriei, mai rapidă și mai sigură.

Gaming la purtător – ROG Phone