HomeProduseLaptopuriCapătă încredere și acționează! Laptopurile TUF Gaming oferă avantajele standardelor militare
ASUS TUF Gaming FX504

Capătă încredere și acționează! Laptopurile TUF Gaming oferă avantajele standardelor militare

Laptopurile din gama TUF Gaming sunt ideale pentru competițiile de gaming datorită puterii și rezistenței sporite. Fiecare produs din gama TUF Gaming este testat riguros pentru a verifica stabilitatea și rezistența sa și este totodată prevăzut cu funcții dedicate pasionaților de jocuri. Gama TUF nu include numai laptopuri. O mulțime de produse robuste, rezistente și stabile, cu un raport calitate/preț excelent sunt disponibile pentru a completa întreg ecosistemul de acasă.

ASUS TUF Gaming FX504

ASUS TUF Gaming FX504

Modelul TUF Gaming FX504 integrează procesorul Intel Core i7-8750HQ din generația a opta și beneficiază de acceleratoare grafice puternice, inclusiv NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti cu suport complet pentru Microsoft DirectX 12. X504 dispune de un ecran de 15.6″ cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 3ms GTG. Tehnologia HyperCool combină sistemul patentat Anti-Dust Cooling cu funcția Fan Overboost pentru a îmbunătăți stabilitatea și durabilitatea. Alături de TUF Gaming mai există modelele TUF Gaming FX505 și FX705, acesta din urmă având o diagonală mai mare. Fiecare tastă este iluminată cu ajutorul tehnologiei AURA, iar grupul de taste WASD este construit din plastic trasparent pentru a fi mai ușor de identificat în orice condiții.

</
Modelele ASUS TUF Gaming FX504 sunt disponibile în România la prețuri ce pornesc de la 3800 de lei (TVA inclusiv) pentru modelul FX504GE-E4139 (Intel Core i5-8300H, 8GB RAM, SSHD 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB).