HomeStiriCel mai tare telefon de gaming – ROG Phone!
ROG Phone

Cel mai tare telefon de gaming – ROG Phone!

Primul telefon inteligent, conceput pentru gamingul mobil, își pregătește intrarea pe piața europeană printr-o succesiune de prezentări video. ROG Phone este în primul rând un deschizător de drumuri. Multe dintre funcțiile și accesoriile ce-l însoțesc sunt oferite în premieră consumatorilor. ROG Phone va sosi în România din această toamnă și va avea prețuri cuprinse între 5500 lei pentru versiunea cu stocare de 512GB și 10.000 de lei pentru telefonul echipat cu toate accesoriile.

De ce e special ROG Phone?

Ideea unei console portabile pentru gaming a tot fost dezvoltată de o companie sau de alta, produsele stârnind un interes limitat din partea maselor. ROG Phone nu este o consolă de jocuri în adevăratul sens al cuvântului, ci un super telefon cu capacități superioare în gaming.

ROG Phone

ROG Phone

ROG Phone dispune de un ecran AMOLED cu efecte vizuale HDR, rată de reîmprospătare de 90Hz și timp de răspuns de 1ms. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz și grafica Qualcomm Adreno 630 sunt o garanție a performanței. Mai mult, ASUS a montat un sistem de răcire AeroActive Cooler ce menține temperatura portabilului la un nivel redus ce permite susținerea unor frecvențe de lucru mai mari.

O privire către ROG Phone!