HomeCum să...Cum te poate ajuta ASUS ZenFone AR să-ți mobilezi casa?
ASUS Zenfone AR

Cum te poate ajuta ASUS ZenFone AR să-ți mobilezi casa?

ASUS ZenFone AR este primul telefon din lume cu 8GB de memorie RAM ce încorporează tehnologiile Tango și Daydream de la Google. ZenFone AR scanează mediul din jurul său și completează imaginea reală cu alte obiecte virtuale cum ar fi piesele de mobilier.

Performanțele sunt atinse printr-o tehnologie inovatoare ASUS TriCam – un sistem cu trei camere constând într-o cameră principală de 23 megapixeli, o cameră de urmărire a mișcărilor și un senzor de profunzime. Față de sistemele cu trei camere de pe alte dispozitive, designul sistemului ASUS TriCam reduce amprenta camerelor pe telefon, permițând dispozitivului să fie mai ușor și mai subțire.

Sistemul ASUS TriCam integrat în ZenFone AR pentru o experiență AR uimitoare

Sistemul ASUS TriCam integrat în ZenFone AR pentru o experiență AR uimitoare

În clipul de mai jos puteți vedea cum funcționează aplicația Wayfair și cum puteți plasa obiecte de mobilier în interiorul casei, fără a fi nevoie să le cumpărați și să le instalați acasă. Astfel, ZenFone AR devine un instrument interesant pentru arhitecți, decoratori și chiar pentru cei care intenționează să-și (re)mobileze locuința.

Cum te poate ajuta ASUS ZenFone AR să mobilezi casa?

ASUS ZenFone AR beneficiază de procesorul Qualcomm Snapdragon 821 optimizat pentru Tango și este primul telefon din lume cu 8GB de memorie RAM. Un ecran Super AMOLED WQHD de 5.7 inci și difuzoarele cu cinci magneți fac aplicațiile VR, jocurile și filmele mult mai imersive. Sistemul de operare Android 7.0 Nougat le permite utilizatorilor să pună în valoare telefonul prin caracteristicile sale multitasking și celelalte îmbunătățiri aduse.

ASUS Zenfone AR

ASUS Zenfone AR

Aflați mai multe informații despre noul telefon ASUS Zenfone AR cu 8GB de memorie RAM accesând: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-AR-ZS571KL/