HomeStiriASUS VivoBook 15 nu este un simplu laptop de 15 inci!
ASUS Vivobook 15 X505

ASUS VivoBook 15 nu este un simplu laptop de 15 inci!

Gama de notebook-uri ASUS VivoBook primește un nou membru cu ecran 15 inci. Spre deosebire de modelele clasice de 15 inci, pe care utilizatorii le-au testat deja în magazinele de profil, ASUS VivoBook 15 integrează noi tehnologii care îmbunătățesc modul în care folosim laptopul.

ASUS VivoBook 15 (X505) beneficiază de un ecran NanoEdge cu rama de numai 7,7mm. Acest lucru a permis reducerea dimensiunilor generale și creșterea portabilității. ASUS VivoBook 15 cântărește 1,65 kg și are un profil de 20,35mm.

Laptopul este bazat pe procesoarelor AMD A9, memoriile RAM DDR4 de până la 16GB și grafica R5 M420. Design-ul cu două unități de stocare oferă tot ce-I mai bun din două medii diferite, combinând vitezele înalte ale SSD-ului de 512GB cu spațiul generos al hard disk-ului de 2TB. Utilizatorii pot instala aplicațiile pe SSD pentru un răspuns rapid și pot folosi hard disk-ul pentru stocarea filmelor, albumelor foto și a melodiilor.

Prezentare ASUS VivoBook 15

Management mai bun pentru baterie

ASUS VivoBook 15 beneficiază de algoritmi îmbunătățiți pentru managementul bateriei evitând atât supraîncărcarea, cât și supraîncălzirea. Laptopul dispune de baterii premium litiu-polimer ce oferă o durată de viață de trei ori mai mare decât bateriile standard cilindrice litiu-ion. Bateria de înaltă calitate este completată cu noua tehnologie ASUS Battery Health Charging ce prelungește durata de viață și reduce posibilitatea de umflare a bateriei. Tehnologia de încărcare rapidă permite atingerea unei capacități de 60% în numai 49 de minute.

Durabilitate garantată prin teste riguroase

ASUS VivoBook 15, ca și alte modele din această gamă, este testat în mod riguros pentru a asigura calitatea și durabilitatea în orice mediu. Laptopul a trecut prin teste ce au presupus 20.000 de cicluri de închidere/deschidere pentru capac, 10 milioane de apăsări pentru taste și simularea altitudinilor înalte (teste de 24 de ore la 3048 de metri).