HomeCampanii si concursuriConcurs! ASUS îi dă un boost calculatorului tău!

Concurs! ASUS îi dă un boost calculatorului tău!

Ți-ai cumpărat un desktop PC anul acesta, dar vrei unul mai puternic? Dacă deja are placă de bază și placă video marca ASUS, îi putem da un „boost” de performanță. Participă la campania „Boost my PC” powered by ASUS pentru a-ți transforma computerul actual într-un adevărat monstru!

Tot ce trebuie să faci e să trimiți povestea desktop-ului tău și câteva poze cu el pentru a ne convinge să ți-l upgradăm în mod gratuit. Completează formularul disponibil pe pagina concursului iar un juriu format din membrii ai echipei ASUS România, bloggeri și jurnaliști va desemnat sistemul care merită upgrade-ul „Boost my PC„!

Boost my PC – Powered by ASUS

Boost my PC – Powered by ASUS

Pot participa doar sistemele desktop care au atât placă de bază, cât și placă video ASUS, achiziționate în perioada 1.01 – 30.06.2016. Fiecare participant trebuie să poată dovedi realizarea achiziției.

Ce ai putea câștiga?

De exemplu, dacă sistemul de răcire cu aer este nesatisfăcător, îi putem monta răcire cu lichid, dacă hard disk-ul este prea lent, îl înlocuim cu un SSD, dacă sursa este prea mică, vom instala una mai puternică, dacă actuala carcasă nu mai corespunde, o vom transforma pe loc, dacă bugetul te-a forțat să alegi un procesor mai slab, noi ți-l vom înlocui cu unul de top, iar exemplele pot continua. Desktop-ul câștigător se va transforma într-un monstru, valoarea upgrade-ului fiind de 1500 USD (TVA inclusiv).

ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS la East European Comic Con 2016

Update:
Concursul „Boost my PC” powered by ASUS a demarat în luna iunie, iar câștigătorul a fost ales în urma unei selecții riguroase. Următoarea campanie va avea loc în această toamnă, dacă vrei să afli când va începe, îți recomandăm să te abonezi la newsletterul ASUS România.

Comments
 • Salut sper sa imi vedeti mesajuca eu ,v-am cantactat ca as avea nevoe de un pc mai bun ca eu am unul dar e cam obosit si as avea nevoie si pt scoala si pentru gaming cum ar fi gta5 eurotrok2 farza horizon2 scrap mecani etc va multumesc si va astept cu drag

  30 ianuarie 2017
 • as vrea si io un ajutor sami ubgradez pc-ul daca se poate…am aproape toate piesele de la asus..in afara de rami si hard ..si procesor..va rog bosst pc..inebunit dupa jokuri tarii..

  26 ianuarie 2017
 • as vrea un boost my pc vreau sa ma apuc de gaming dar pc me este destul de slab ajuto asus

  10 septembrie 2016
 • Salut as vrea si eu un boost my pc daca se poate.. VA MULTUMESC

  3 septembrie 2016
 • Salut am 13 ani si as vrea un boost my pc. Am un calculator decent si vreau sa am un calculator tunat de dumneavoastra. Multumesc de intelegere

  3 septembrie 2016
 • Am nevoie de asta mi se deschide google ul in 2-3 min si nu ma pot juca nici bun joc în afara de cele de pe browser si am

  1 septembrie 2016
 • Am nevoie de boost my pc! Ma joc jocri in 4 6 10 fram-uri! Ajutor Asus!

  31 august 2016

Leave A Comment