HomeStiriROG G752 – probabil cel mai puternic laptop de gaming din lume!
ROG G752

ROG G752 – probabil cel mai puternic laptop de gaming din lume!

Laptopurile de gaming ROG G752 depășeșc orice așteptări în termen de performanță. Noile modele prezentate pe siteul companiei sunt echipate cu procesoare Intel Skylake Core i7 din a șasea generație și cu până la 64GB de memorie RAM DDR4! Calculele grafice sunt asigurate de cele mai noi acceleratoare video NVIDIA GeForce GTX.

ROG G752

ROG G752

ROG G752 rulează absolut orice joc disponibil pe piață în acest moment și se va menține în top mult timp de acum încolo. Secretele sale constau în tehnologiile de răcire dezvoltate de ASUS ce utilizează conducte de cupru și camere de vapori. În acest fel, căldura generată de procesor și acceleratoarele video este transmisă către radiatoare și mai departe este preluată de fluxul de aer împins de ventilatoare.

ROG G752 acceptă apăsări simultane de taste, transmițând comenzile tastaturii în mod corect. Principalele avantaje ale tastaturii sunt puse în evidență de jucătorii profesioniști ce apasă cu rapiditate diverse combinații de taste. În clipul de mai jos puteți vedea un jucător profesionist din Coreea de Sud, în timpul unui concurs internațional de StarCraft 2.

Cea mai puternică configurație pentru ROG G752 include următoarele specificații:

  • Ecran IPS FHD 17.3 inci (1920 x 1080) cu G-Sync
  • Procesor Intel Core i7 generația a șasea
  • Placă video NVIDIA GTX 980M
  • Memorie RAM 64GB DDR4

Prezentare ROG G752

Galerie foto ROG G752