HomeTehnologiiPatru aplicații cu care putem edita fotografii pe tablete

Patru aplicații cu care putem edita fotografii pe tablete

Fotografiatul cu tableta poate fi incomod la început, dar un lucru este cert – editarea pozelor se realizează foarte ușor pe tabletă. Cu o cameră foto principală de 8 megapixeli cu auto-focus, cum este cea a noului Transformer Pad Infinity, fotografiile realizate nu vor dezamăgi din punctul de vedere al calității. Vă prezentăm astăzi câteva aplicații ideale pentru a prelucra pozele pe tabletă.

BeFunky

BeFunky este disponibil gratuit în magazinul de aplicații Android și a primit câteva review-uri excelente de la utilizatori. Aplicația a fost dezoltată inițial pentru telefoane cu Android și cu toate că a fost optimizată pentru tablete, nu profită deplin de spațiul oferit de ecranul mare al tabletei. Are suficiente efecte și opțiuni pentru a face editarea imaginilor distractivă. Mai mult decât atât, utilizatorul poate să distribuie fotografiile instantaneu prin rețelele de socializare.

Adobe Photoshop

Cu toate că Photoshop-ul nu e gratuit nici în Google Play, suma plătită pentru a-l descărca nu este exagerată, iar aplicația își merită toți banii. Odată ce a instalat aplicația, utilizatorul trebuie să petreacă o perioadă de timp învățând cum se lucrează cu Photoshop pentru că programul este destul de complex, dar rezultatele finale foarte satisfăcătoare.

PicSay Pro

Aplicația de editare foto Picsay Pro este incredibil de populară pe dispozitivele Android. Este una dintre puținele aplicații optimizate pentru tablete, iar cu ea puteți să faceți imaginile mai clare, să eliminații ochii roșii, să decupați și să ajustați imaginile.

Aviary Photo Editor

Aviary poate fi foarte ușor comparat cu celebrul Instagram și chiar câștigă câteva plusuri pentru numărul de funcționalități. Are mai multe efecte și mai multe opțiuni pentru ajustarea imaginilor. Această aplicație este alegerea potrivită pentru cei care nu vor să cheltuie o avere pe un software de editare foto pentru tabletă, dar vor să se distreze modificându-și imaginile.