HomeStiriTrend-ul transformării la Computex 2012
ASUS Tablet 810

Trend-ul transformării la Computex 2012

Orice utilizator entuziasmat de dispozitivele hibrid are motive de bucurie odată cu încheierea Computex 2012. ASUS a aduc în fața fanilor tehnologiei o nouă gamă de produse Transformer care pune gadget-urile hibrid într-o lumină nouă.

Unul din trend-urile Computex ce a cucerit atenția publicului a fost Windows 8 pe dispozitivele hibrid. Noile produse ASUS Taichi și ASUS Transformer AiO oferă abordări complet unice ale tendinței 2-în-1.

ASUS Tablet 810

ASUS Tablet 810

Totuși, nu numai hibridele au furat ochii lumii. Monitoarele proiectate cu un design impecabil susținut de perfomanțe au întors câteva capete. Modelele ASUS Designo MX279H și MX239H oferă unghiuri de vizibilitate foarte largi, design slim și o reproducere a culorilor uluitoare.

Ca întotdeauna, Cloud-ul a fost subiect de discuție. Tehnologia omniprezentă continuă să fie adoptată la scară largă pe măsură ce oamenii vor tot mai mult să beneficieze de calitățile ei, ASUS s-au asigurat că oferă soluții de top care să mulțumească cererea publicului.

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO

Arhitectura Cloud de la ASUS a fost lansată pentru piața enterprise. ASUS a anunțat și un laptop care va avea suport pentru standardul 802.11ac. Toate veștile acestea parcă te fac să vrei să ajungi cât mai aproape de soluțiile ASUS. Să le vezi, să le testezi, să le integrezi în viața ta. Router-ul wireless dual-band RT-AC66U dezvăluit la Computex de către ASUS este de asemenea bazat pe standardul 802.11ac, oferind viteze de până la trei ori mai mari decât 802.11n.

Este unul dintre primele routere care atinge acest target și vine cu amplificarea de semnal ASUS AiRadar și set-up ASUSWRT pentru lejeritate în utilizare și performanțe superioare.