HomeProduseTableteCâteva gânduri asupra lui ASUS Transformer AiO
ASUS Transformer AiO

Câteva gânduri asupra lui ASUS Transformer AiO

Transformer AiO este un element inedit din categoria dispozitivelor hibrid, modificându-și forma pentru a fi atât o tabletă cât și un All-in-One PC.

AiO iese în evidență nu numai prin transformarea fizică, dar și prin faptul că poate schimba  și sistemele de operare – de la Windows la Android. A fost proiectat să funcționeze foarte bine cu Windows 8.

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO

Când este în modul AiO, computer-ul etalează un ecran senzitiv LED de 18,4” montat pe un stand compact căruia îi pot fi ajustate înălțimea și unghiul. Sistemul se laudă și cu tehnologia ASUS SonicMaster pentru partea audio, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear pentru a oferi o experiență auditivă clară și desăvârșită prin difuzoarele incorporate.

Display-ul se detașează de stand pentru a deveni un ecran wireless pentru AiO PC extinzând portabilitatea dispozitivului și permițând utilizatorului să își continue lucrul de oriunde în aria de acoperire. Se tranformă, de asemenea, și într-o tabletă de 18,4” cu Android la simpla apăsare a unui buton. În plus, utilizatorii pot accesa instant datele prin Android, fără a trebui să pornească PC-ul.