HomeStiriASUS a prezentat inovațiile și soluțiile hardware la CeBIT 2012
ROG Xonar Phoebus

ASUS a prezentat inovațiile și soluțiile hardware la CeBIT 2012

ASUS, lider global în noua eră digitală, a adus la CeBIT 2012 o suită cuprinzătoare de inovații menite să satisfacă cerințele tuturor tipurilor de utilizatori. Acestea includ plăcile grafice HD 7970 DirectCU II, ROG Xonar Phoebus pentru pasionații de jocuri, routerul wireless RT-N66U, adaptorul EA-N66 Ethernet, inscriptorul Blu-ray extern SBW-06C2X-Z pentru pasionații multimedia, monitorul PA248Q și proiectorul portabil P1 LED pentru profesioniști.

Placa grafică HD 7970 DirectCU II și placa de sunet pentru pasionații de jocuri

 ASUS HD 7970 DirectCU II, cea mai silențioasă placă video de pe piață, dispune de un design termic DirectCU cu șase heat pipe-uri de cupru și o suprafață de disipare a căldurii cu 20% mai mare. Noua arhitectură oferă temperaturi cu 20% mai reduse și un zgomot cu 14dB mai scăzut comparativ cu design-ul de referință. Alimentarea digitală DIGI+ VRM beneficiază de tehnologie Super Alloy Power cu 12 faze pentru creșterea eficienței termice și îmbunătățirea stabilității sistemului. VGA Hotwire oferă utilizatorilor posibilitatea de a lipi pe placă fire cu ajutorul cărora să citească și să ajusteze cu acuratețe tensiunile pentru Vcore, Vmem și PLL la nivel hardware. Interfața intuitivă GPU Tweak ajută utilizatorii să modifice și să regleze frecvențele, tensiunile și performanța ventilatoarelor. Modelul HD 7970 DirectCU II este singurul din seria HD 7000 care poate transmite imaginea către șase monitoare prin cele patru porturi native DisplayPort.

Placa de sunet pentru jocuri ROG Xonar Phoebus stabilește diferențele față de competitori prin îmbunătățirea calității sunetului și a clarității comenzilor atât pentru intrări cât și pentru ieșirile audio. Tehnologia ROG Command integrează o matrice de microfoane care efectiv reduc cu 50% zgomotul ambiental. Aceasta oferă, de asemenea, un impuls dinamic pentru claritatea sunetului, cu un raport semnal-zgomot de 118dB și un amplificator pentru căști de 600 ohmi din clasa superioară.

Xonar Phoebus este livrată cu un dispozitiv care oferă utilizatorilor controlul complet asupra volumului în timp ce Dolby Home Theater V4 și motorul audio pentru jocuri GX 3.0 au fost reglate special pentru obținerea unei experiențe realiste în jocurile de curse sau shooter-e.

ROG Xonar Phoebus

ROG Xonar Phoebus

 

Inscriptorul Blu-ray SBW-06C2X-U și soluțiile de rețelistică RT-N66U și EA-N66 pentru pasionații de conținut multimedia

Routerul wireless ASUS RT-N66U dual-band și adaptorul Ethernet EA-N66 fac o echipă excepțională în domeniul streaming-ului HD, fără latențe. Routerul RT-N66U furnizează performanțe reale în bandă dublă 2.4GHz/5Ghz, cu viteze de până la 900Mbps și 300.000 de sesiuni de date concurente. Tehnologia ASUS Ai Radar și cele trei antene asigură o acoperire wireless largă și optimizarea semnalului. Facilitatea ASUSWRT permite administrarea și instalarea ușoară a rețelei. Cele două porturi USB, certificarea DLNA, partajarea 3G și serverul de compatibilitate completează funcțiile extinse.

Adaptorul Ethernet ASUS EA-N66 permite o utilizare dual-band la viteze de până la 450Mbps, operând la frecvențele de 2.4GHz și 5GHz. Arhitectura patentată a antenei triple elimină interferențele și asigură un semnal mai bun, utilizatorul beneficiind de 3 funcții: de router, repetor și de punct de acces. Interfața de administrare e intuitivă, iar procedura de instalare foarte simplă.

Divertismentul Blu-ray 3D revine în prim plan odată cu inscriptorul extern SBW-06C2X-U. Această unitate Blu-ray BDXL externă constituie un centru multimedia cu suport Blu-ray 3D, Dolby Digital EX și DTS-HD. Cu suport BDXL de până la 128GB și viteze de scriere pentru discuri Blu-ray de șase ori mai mari decât cele ale modelelor obișnuite, SBW-06C2X-U devine cea mai bună soluție de backup de pe piață. Alături de performanțe, dispozitivul se mândrește cu un design premiat IF 2011, liniile sale elegante și suportul metalic fiind inspirate de formele arhitecturale miniaturizate.

Inscriptorul Blu-ray SBW-06C2X-U

Inscriptorul Blu-ray SBW-06C2X-U

Monitorul PA248Q IPS și proiectorul portabil P1 LED pentru profesioniști
Conceput pentru graficieni, PA248Q dispune de un panou IPS pre-calibrat, care furnizează 100% din spectrul sRGB, pentru a oferi o reproducere precisă a culorii și uniformitate, chiar și atunci când este privit din lateral. Reglarea independentă a culorii pe șase axe alături de precizia culorii Delta E <5 asigură o fidelitate excepțională a culorii. Pentru a mări productivitatea utilizatorului, funcția QuickFit Virtual Scale, exclusivă ASUS, permite previzualizarea la scară reală a fotografiilor și documentelor afișate pe ecran.

PA248Q beneficiază de un design ergonomic cu posibilitatea de rotire, pivotare, înclinare și ajustare a înălțimii, oferind utilizatorului modul de lucru ideal. Monitorul este primul din lume ce integrează patru porturi USB 3.0.

Proiectorul portabil ASUS P1 LED cu luminozitate de 200 ANSI lumeni dispune de o sursă de lumină LED, cu durată mare de funcționare. P1 proiectează imagini la rezoluție înaltă de 1280 x 800 pixeli. Cu o distanță scurtă de proiecție de 1.16:1, utilizatorii se pot bucura de imagini HD cu diagonala de 40” atunci când aparatul este amplasat la numai un metru de ecran. Practic și ușor de utilizat, acesta poate fi instalat în câteva secunde datorită ajustării pe înălțime și a funcției Auto Keystone Correction, care detectează orientarea proiectorului și reglează automat imaginea distorsionată trapezoidal. Modelul este compatibil cu majoritatea adaptoarelor pentru notebook-urile ASUS (≧65W) fiind ideal pentru prezentările de afaceri.
P1 a fost recompensat recent cu Good Design Award în Japonia și cu premiul iF Gold Product Design Award în Germania.

Proiector LED P1

Proiector LED P1