HomeStiriLansariPadfone a fost un hit la MWC 2012
Padfone

Padfone a fost un hit la MWC 2012

Ideile inovative ale ASUS au avut o mare priză la public la Mobile World Congress 2012 – eveniment care a marcat lansarea mult așteptatului Padfone. Smartphone-ul – tabletă a putut fi admirat încă din prima zi a congresului de la Barcelona, iar cei prezenți l-au declarat a fi un concept al viitorului.

Padfone

„Dacă viitorul îneamnă unități  de calul modular, ASUS încearcă să fie primul la start cu Padfone-ul… Sunt fascinat de acest concept.” – TIME

„Doamnelor și domilor, bine ați venit în viitor” – Engadget

Reacțiile au fost cât se poate de pozitive. Padfone-ul nu aduce numai un plus dimensiunii ecranului ci și o extindere a resurselor – un singur focar de date, transmise în medii diferite.

„Este prima combinație utilizabilă dintre un smartphone puternic și un docking tabletă care folosește hardware-ul telefonului.” – T3

Simțul practic este prezent în majoritatea oamenilor. Tocmai de aceea, faptul că Padfone este un produs foarte versatil este atât de apreciat.

„Este o idee ingenioasă cu numeroase avantaje pentru operații uzuale de zi cu zi” – Expert Reviews

Padfone

Impulsul din spatele creației Padfone-ului a fost creat de dorința celor de la management de produse și a designerilor de a veni cu o gamă nouă de produse, una care să aducă tableta și smartphone-ul împreună cu adevărat fără a sacrifica niciun beneficiu din partea fiecărui produs. Utilizatorului îi este dată, astfel, șansa de a alege pe moment ce dispozitiv preferă.

„Este posibil ca ASUS să fi găsit rețeta pentru încă un produs hibrid de succes” – The Inquirer

Detalii despre Padfone, specificații tehnice și descrierea funcționalităților puteți citi aici.