HomeMediaTransformer Prime poate fi noua regină a balului
ASUS Transformer Prime review Connect.ro

Transformer Prime poate fi noua regină a balului

Așa cum promiseseră, Connect.ro au revenit cu review-ul pentru Transformer Prime.

Într-o lume în care tabletele sunt criticate fie pentru dimensiuni sau pentru greutate, Transformer Prime reușește să depăşească aşteptările cu o grosime de doar 8.3 mm şi cântărind nu mai mult de  586 grame. Connect.ro spun că tableta poate fi noua „regină a balului” datorită design-ului elegant.

ASUS Transformer Prime review Connect.ro

Conectica dispozitivului este bine pusă la punct și aprecierile nu au fost omise. Singurul aspect oarecum neplăcut este că port-ul USB se află pe docking și nu pe muchia tabletei.

Ecranul Super IPS+ cu care este dotat Transformer-ul nou a fost testat și în exterior, iar rezultatele au fost mulțumitoare. În același timp, camera de 8MP cu flash de pe spatele tabletei a fost descrisă ca fiind una din cele mai bune camere întâlnite pe o tabletă.

Connect.ro nu au uitat nici de CPU-ul foarte puternic, Tegra 3, și au decis să îl pună la teste jucând GTA III. Jocul a rulat perfect chiar și la setări vizuale solicitante, demonstrând încă o dată că Transformer Prime poate fi o tabletă foarte bună pentru gaming.

Asus Transformer Prime este fără îndoială tableta momentului. Uşoară, eficientă şi extrem de puternică, Prime păşeşte cu încredere pe prima treaptă a podiumului.

Connect.ro

Pentru un review complet și rezultatele testelor benchmark, vă invităm să citiți articolul de pe Connect.ro.