HomeMediaTransformer Prime pur şi simplu bate concurența la orice capitol
ASUS Transformer Prime NWRadu Review

Transformer Prime pur şi simplu bate concurența la orice capitol

NWRadu.ro deja a afirmat că Transformer Prime îmbunătăţeşte semnificativ gama de tablete disponibile pe piaţă în articolul publicat după evenimentul de lansare din România. De curând, însă, a revenit cu un review detaliat asupra noii generaţii de Transformer.

ASUS Transformer Prime NWRadu Review

În materie de construcţie şi design, tabletei i-au fost aduse numai laude. Îmbunătățirile față de primul Transformer au fost bine primite, mai ales faptul că docking-ul vine acum în aceeași cutie cu tableta și nu mai terbuie achiziționată separat. Dimensiunile sale sunt cât se poate de plăcute, iar faptul că grosimea este de doar 8.3 mm este uimitor.

Intensitatea luminii produse de ecran, pe care ASUS a pus mare accent, este uluitoare.

”Când am luat prima oară tableta am crezut că are luminozitatea la maxim. Era doar la jumătate. Când o dai la maxim zici că ai aprins o lanternă. Apoi poţi activa un mod Super IPS+ care măreşte suplimentare luminozitatea ecranului, de zici că aprinzi semnalul pentru Batman.”

Procesorul Tegra 3 care și-a găsit locul pentru prima dată într-o tabletă în noul Transformer Prime are performanțe ireproșabile. Pe parcursul testelor, aparatul nu a sacadat niciodată. În plus, memoria de stocare fiind suficientă pentru instalarea unui număr mare de aplicații, chiar și voluminoase face Prime-ul o tabletă puternică, dar și pracitcă.

„Am spus-o deja la început: e cea mai bună tableta cu Android. Este un concurent serios pentru iPad 2 şi cu siguranţă un punct de reper în istoria tabletelor. Transformer Prime excelează la atâtea capitole încât cei de la Asus merită felicitaţi pentru cât de multe lucruri au reuşit să îmbunătăţească la un model care oricum era foarte bun în prima sa generaţie, iar acum străluceşte.”

nwradu.ro

Pe lângă explicații și laude, NWRadu.ro oferă și un review video. Puteți să citiți articolul în întregime și să vizualizați filmarea și galeria foto pe nwradu.ro.