HomeStiriASUS PadFone X Design Story
ASUS Padfone X

ASUS PadFone X Design Story

ASUS PadFone X este unul dintre produsele ce a stârnit o mulțime de reacții din partea utilizatorilor ce urmăresc cu interes piața mobile. PadFone X va intra în curând pe piața din Statele Unite ale Americii, fiind oferit în mod exclusiv de operatorul AT&T. Telefonul de 5 inci cu rezoluție FullHD se cuplează la o tabletă dock cu diagonala de 9 inci. Combinația este ieșită din comun, majoritatea produselor Padfone fiind formate dintr-un smartphone și o tabletă de 10.1 inci.

PadFone X rulează sistemul de operare Android 4.4.2 (KitKat), dezvoltând performanțe mobile de excepție, grație procesorului de nouă generație Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee la 2.3GHz.

ASUS Padfone X

ASUS Padfone X

Natura duală a lui ASUS PadFone elimină nevoia sincronizării datelor între telefon și tabletă. Datele și setările din PadFone Infinity sunt disponibile instant pe PadFone Infinity Station după cuplare. Aplicațiile deschise sunt redimensionate în mod fluid pe ecranul mai mare. Utilizatorul poate face economii pe factura de date mobile, devreme ce un singur abonament este partajat de cele două dispozitive.

ASUS PadFone X – povestea design-ului