HomeStiriPuritatea sunetului: ASUS Essence III
ASUS Essence III

Puritatea sunetului: ASUS Essence III

ASUS Essence III este un convertor de semnal digital-analog pe USB cu arhitectură balansată și cel mai nou design Direct Stream Digital (DSD) destinat celor care doresc cel mai curat sunet posibil. Pentru a obține cel mai pur sunet, ASUS a ales cele mai bune componente audio pe care le oferă industria în prezent.

Cele mai bune componente audio

ASUS Essence III are DAC-uri AD1955 dedicate pentru fiecare canal stereo și circuite separate pentru semnalul analog, cel digital și alimentare. Componentele AD 827SQ ceramice și amplificatoarele operaționale MUSES 02, fabricate în Japonia, fac posibilă redarea unui sunet bogat pentru toate genurile de muzică, de la clasică la rock.

ASUS Essence III

ASUS Essence III

Transformator toroidal de înaltă calitate

ASUS Essence III este alimentat de un transformator toroidal de înaltă calitate, ce furnizează un curent stabil și curat, menținând bruiajul la minimum. Inginerii ASUS au montat pe transformator o bandă de oțel cu siliciu pentru a preveni pierderile prin histerezis (remanență magnetică) obținând o alimentare stabilă. Sursa de curent a modelului Essence III oferă linii diferite de alimentare pentru canalul drept și cel stâng, minimizând diafonia. Aceasta încorporează un regulator de joasă tensiune (LDO) pentru stabilitate și capacitori germani WIMA FKP 2 pentru reducerea pulsațiilor.

Puritatea sunetului ASUS Essence III