HomeMediaLab501: ASUS PadFone este un smartphone with a twist
PadFone+PadFone Station+PadFone Station Dock

Lab501: ASUS PadFone este un smartphone with a twist

Pe o piață atât de competitivă cum este cea a smartphone-urilor, trebuie să vii cu o noutate interesantă pentru a fi luat cu adevărat în considerare. În timp ce majoritatea producătorilor abordează problema specificațiilor tehnice care trebuie împinse până la perfecțiune, ASUS atacă problema insuficiențelor generate de design-ul dispozitivelor.

În acest sens, ASUS a creat noul Padfone – dispozitivul care se poate transforma dintr-un telefon, într-o tabletă și apoi într-un netbook. Lab501 laudă această abordare adoptată de ASUS, declarând că noul gadget se numără printre cele mai interesate testate până în prezent.

Pentru un dispozitiv inedit, Lab501 a pregătit și un review aparte. Au trecut în vedere detaliile fiecărei componente ale ansamblului portabil, notând pas cu pas rezultatele găsite și părerile formate

„Avem 3 produse de calitate, care realizeaza un ansamblu extrem de interesant si inovativ. Un telefono-tableto-netbook care este extrem de util in deplasari in principal datorita modularitatii.”

Lab501.ro

Vă invităm să citiți review-ul pentru ASUS Padfone în întregime pe Lab501.ro.

PadFone+PadFone Station+PadFone Station Dock